Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κινδυνεύει η μισθοδοσία των υπαλλήλων του Δήμου Αλμωπίας;

Τι απάντησε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Παρούτογλου

Ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει τις τελευταίες μέρες, όσον αφορά στη μισθοδοσία των υπαλλήλων του Δήμου Αλμωπίας.

Οι εργαζόμενοι νιώθουν ανασφάλεια καθώς δεν ξέρουν αν σε λίγο καιρό θα κινδυνεύουν να κατασχεθούν ακόμη και οι μισθοί τους.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Παρούτογλου στο Aridaia News, επιβεβαίωσε ότι «το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκε ένα τεράστιο θέμα με τις κατασχέσεις που γίνονται από την Εμπορική Τράπεζα. Έγινε τελευταία μια κατάσχεση από το λογαριασμό της μισθοδοσίας. Υπάρχει μία διάσταση απόψεων όσο να αφορά το κατά πόσο είναι ακατάσχετος ο λογαριασμός της μισθοδοσίας. Από πλευράς μας έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα».

Ωστόσο, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών φάνηκε καθησυχαστικός, λέγοντας πως...

...«είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες, ώστε να αποφύγουμε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News