Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Αλμωπίας: Τα «Βενιζέλεια χαράτσια» και το «πρόγραμμα πένθους»...

Τα… ήρεμα νερά τάραξε για άλλη μια φορά η παράταξη του Χρήστου Μπίνου

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής Συνεδρίασης του Δ.Σ. Αλμωπίας, δεν ήταν λίγες η φοράς που τόσο ο επικεφαλής όσο και μέλη της δικής του παράταξης άσκησαν σκληρή κριτική.

Ο κ. Μπίνος ο οποίος κατά γενική ομολογία προσέρχεται πάντοτε διαβασμένος στις Συνεδριάσεις, χαρακτήρισε την τακτική επιβολής επιπλέον φόρων της Δημοτικής Αρχής «Βενιζέλεια χαράτσια».

Ο Χρήστος Χουρσόγλου με τη σειρά του σχολιάζοντας το τεχνικό πρόγραμμα του 2012 «πρόγραμμα πένθους» για τον Δήμο Αλμωπίας. Επίσης ανέβασε τους τόνους, καθώς όπως είπε παραγκωνίζεται κατά πολύ ο Δήμος Εξαπλατάνου και αντί οι Διοικούντες να του δώσουν την ανάπτυξη που χρειάζεται, τον εγκαταλείπουν ολοσχερώς.

Τέλος ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στο άρθρο 86 του Καλλικράτη...

...που αφορά στις τοπικές κοινότητες και τον ρόλο των τοπικών συμβουλίων τον οποίο όπως είπε η Δημοτική Αρχή έχει παραλείψει εντελώς. Επίσης κάλεσε τον Συμπαραστάτη του Δημότη να ερευνήσει γιατί ενώ έπρεπε να είχαν δρομολογηθεί οι σχετικές διαδικασίες -σύμφωνα με τον νόμο- μέχρι τον Ιούλιο του 2011, δεν έχει γίνει καμία κίνηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News