Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας για τους καταναλωτές που χρωστούν

Ανακοίνωση

Με απόφαση του το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας κάνει γνωστό σε όλους τους δημότες ότι οι οφειλές των καταναλωτών που χρωστούν στην Επιχείρηση, θα βεβαιωθούν στη Δ.Ο.Υ. το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Θα εξαιρεθούν από τη διαδικασία μόνο οι καταναλωτές που...

...θα περάσουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας στο Δημαρχείο και θα ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
 

3 σχόλια:

  1. Πότε θα αποκατασταθεί η διακοπή νερού στη Δωροθέα;;;;;;
    Όσοι πληρώνουμε κανονικά το λογαριασμό γιατί δεν έχουμε νερό;;;;
    Μήπως, του θέματος πρέπει να επιληφθεί Εισαγγελέας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερω για εισαγγελεα αλλα καλον ειναι ο Κανονιδης να στειλει τον εργολαβο του απο την κωνσταντια να παει να δει τις βλαβες οχι μονο στην Δωροθεα αλλα και αλλ ου. ετσι και αλλοιως με μαυρα τον πληρωνει για ολες τις μεχρι τελος Νοεμβρη δουλιες που του ανεθεσε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ. Και τωρα ακομη το ταμειο της ΔΕΥΑ,εχει ταμιακο κενο, του λειπουν λεφτα που πληρωσε κατω απο το τραπεζι παρανομα. ΚΑΝΟΝΙΔΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΜΑΥΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ εκανες ταχα μου ταχα μου και διαγωνισμο. πληρωσε μου αυτα που μου χρωστας.σε περιμενουν κατασχεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News