Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Προφυλακιστέος ο Εφραίμ λόγω Βατοπεδίου

Χριστούγεννα στη φυλακή

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Παρασκευή, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο ηγούμενος της μονής Βατοπέδιου Εφραίμ, ο οποίος είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση της ανταλλαγής των ακινήτων μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της μονής.

Το δικαστικό συμβούλιο με την απόφασή του έλυσε τη διαφωνία που είχε προκύψει μετά την απολογία του κατηγορούμενου ανάμεσα στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, και τον εισαγγελέα Παναγιώτη Ματζούνη.

Η ανακρίτρια είχε τη γνώμη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ ο εισαγγελέας ότι ο κ. Εφραίμ πρέπει...

...να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυοδοσίας 200.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος η ανακρίτρια συντάσσει το ένταλμα προσωρινής κράτηση με βάση το οποίο ο κ. Εφραίμ θα συλληφθεί για να οδηγηθεί στη φυλακή.

---
Πηγή: tanea
 

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ...ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News