Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κινητικότητα στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Ν. Πέλλας

Ποια ονόματα "παίζουν"

Νέο πολιτικό αγώνα ξεκινά η Παρθένα Φουντουκίδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, η πρώην Βουλευτής Ν. Πέλλας της ΝΔ έχει δεχτεί πρόταση από τον Πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά να είναι και πάλι υποψήφια. Η ίδια έχει δώσει θετική απάντηση και επιθυμεί να λάβει μέρος στις εκλογές όποτε αυτές πραγματοποιηθούν. Άλλωστε και σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Aridaia News είχε δηλώσει παρούσα.

Από την άλλη, στην Αλμωπία, θολό είναι το τοπίο όσο να αφορά στη Μαρτίνα Ζιάκα, καθώς η διορία έληξε και πήρε παράταση και όλα οδηγούν στην αρνητική της απάντηση. Έτσι οι πιθανότητες να είναι υποψήφια η Άννα Βαμβάκη, μεγαλώνουν.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχει ακούγεται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία και το όνομα του Πέτρου Ζέρζη. Ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας είναι πολύ πιθανό να διεκδικίσει μια θέση στη Βουλή, αν λάβουμε υπόψη τις επαφές που έχει το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, στον υπόλοιπο νομό...

...ο Γιώργος Καρασμάνης, ο Δάνης Τζαμτζής και ο Διονύσης Σταμενίτης θεωρούνται σίγουροι, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον Αστέριο Αντωνίου και τον Άλκη Νουσηκύρου.
 

9 σχόλια:

  1. Ο Πετρος Ζερζης θα ειναι ο πρωτος σε ψηφους βουλευτης της ΝΔ.Απο κει και περα θα αποφασισει ποιους θελει μαζι του Εδεσσα και Γιαννιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Φουντουκιδου (οπως και μερικοι ακομα απ τα 2 κοματα) εκφραζει οτι χειροτερο εχει αυτος ο τοπος.Ειναι τοσο χρονων,δεν αφηνει χωρο σε νεους και θελει παλι να κατεβει.Δεν ειναι απλα κακο,δεν ειναι ανηθικο,ειναι προκλητικο,προσβλητικο και χυδαιο.Προσωπικα εμενα το ψηφοφορο της ΝΔ μου δημιουργει κακη εντυπωση.Θελω ο αρχηγος μου να τραβηξει μερικα αυτια.ΑΝΑΝΕΩΣΗ ειπαμε.Μας δουλευετε ή κανετε τους χαζους μερικοι? Οποιος παλιος ξανακατεβει...θα εχουμε ασχημες εξελιξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ Ή ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ? Η ΝΟΣ? ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ? ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ? ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ? Ο ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ε.? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΆΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΏΝ, ΠΩΣ ΜΑΤΡΑΕΙ Η ΑΞΙΑ? ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ? ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ? ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ? Ή ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέτρο γερά, πάρτους τα σωβρακα, θα είναι η απάντηση στους αχάριστους της Αλμωπίας που δεν εκτίμησαν την "προσφορά" σου 20 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αχάριστοι ιθαγενείς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε 3.48...και μετα ξυπνησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΖΕΡΖΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον 7:20, Αγαπητέ μου όταν δεν μπορείς να αντιληφθείς την "προσφορά¨" του Ζέρζη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είσαι ιθαγενής και μόνο ιθαγενής και αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής θα είναι και ο πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News