Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Νέα παράσυρση παιδιού στην Κίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στο youtube ανέβηκε βίντεο όπου δείχνει πάλι ένα νέο τροχαίο ατύχημα, όταν αυτοκίνητο πέρασε πάνω από ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στην επαρχία Γουενζού στην Κίνα.

Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα να μαλώνει το παιδί που πεισμώνει και παραμένει μόνο του καθισμένο στη μέση του δρόμου. Μία γυναίκα οδηγός κάνει μανούβρες και τελικά περνάει πάνω από το παιδί.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά η γυναίκα καταλαβαίνει ότι έχει χτυπήσει... κάτι, σταματά αμέσως το αυτοκίνητο και κατεβαίνει στον δρόμο οπότε και βλέπει κάτω από το αυτοκίνητό της το παιδί.


Με τη βοήθεια του κόσμου και της μητέρας που έρχεται πανικόβλητη σηκώνουν το αυτοκίνητο και τραβάνε το παιδί στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί, αλλά ήταν πολύ φοβισμένο.

---
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News