Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της Πολιτικής Κίνησης ΣΥΝ Αλμωπίας

"Μαζί στον αγώνα της αριστεράς για τη δημοκρατική, ριζοσπαστική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού"

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν και επαναλαμβανόμενα καταγράφουν μια εντυπωσιακή ενίσχυση της αριστεράς.

Αν μέναμε απλώς στις δημοσκοπήσεις, θα ήταν μια αυταπάτη, παρ' ότι οπωσδήποτε ευχάριστη. Όμως, αυτό που διαπιστώνουμε και επιβεβαιώνεται καθημερινά είναι το γεγονός ότι καταγράφεται μια ιδιαίτερα αυξημένη και θετικά φορτισμένη συμμετοχή πολλών συντρόφων, φίλων και συμπολιτών στις πρόσφατες εκδηλώσεις, συζητήσεις, συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Στο Σπόρτιγκ, στις 22 Νοεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια επιτυχημένη κεντρική παρουσία, η συνέχεια με πολλαπλές συζητήσεις - εκδηλώσεις σε Μαρούσι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Χαλκίδα, Αργυρούπολη, Καισαριανή, Καλλιθέα κ.α. ήταν εντυπωσιακή και ενισχυτική της ροής των "κυματισμών" συμμετοχής. Συμετοχή που δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη...

...σε όλους όσοι εργάζονται, με ενωτική διάθεση, για να πετύχει η απάντηση της αριστεράς απέναντι στη χρεωκοπία των ευρω-μνημονιακών κυβερνήσεων. Η επιτυχία των συγκεντρώσεων σε όλη τη χώρα σφραγίζουν την ουσιαστική και δημοσκόπηση.

Βαρύ το "στοίχημα" και μεγάλη η ευθύνη για όλη την αριστερά, τώρα που η κοινωνία στενάζει και ο λαός μας υποφέρει δεν έχουμε δικαίωμα να διαψεύσουμε τις ελπίδες του κόσμου.

Είμαστε δίπλα τους, μαζί στον αγώνα της αριστεράς για τη δημοκρατική, ριζοσπαστική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Πολιτική Κίνηση
ΣΥΝ Αλμωπίας
 

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΣ...14 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:02 μ.μ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ
    ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...
    ΟΥ! ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News