Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ν. Αποστολίδης: "Και άλλοι Δήμοι χρωστάνε, αλλά..."

Επίθεση στη Δημοτική Αρχή για αδυναμία λήψης αποφάσεων

Την υλοποίηση έργων ζήτησε με τοποθέτησή του στη χθεσινή Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Απευθυνόμενος στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του εξήγησε ότι όλοι οι Δήμοι χρωστάνε όμως δεν σταματούν τα έργα. «Το θέμα είναι να μπορούμε να βρούμε πηγές εσόδων. Αυτή είναι η μαγκιά», κατέληξε ο κ. Αποστολίδης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος του απάντησε σε υψηλούς τόνους: «Ποια είναι η μαγκιά κ. Αποστολίδη, να έχουμε συσσωρευμένο χρέος; Το παρελθόν καθορίζει και το μέλλον».

Επιπλέον, ο Νίκος Αποστολίδης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή ξέχασε τους άπορους της περιοχής μας...

...αναλύοντας τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες.

Άμεση ήταν η απάντηση της Κατερίνας Μπαγκή η οποία του είπε πως δεν είναι καλά ενημερωμένος, καθώς ήδη έχουν συγκεντρωθεί είδη τροφίμων και ένδυσης τα οποία θα δοθούν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.
 

8 σχόλια:

  1. Απίστευτο το θράσος αυτού του ανθρώπου. Το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα των άθλιων πολιτικών που καταδίκασαν τους Δήμους στην σημερινή τους ένδοια, και έχει το θράσος να κάνει και μαθήματα πολιτικής. Είναι μαγκιά για τον Αποστολίδη και να χρωστάς αλλά να βρίσκεις τον τρόπο να κάνεις και έργα. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος κ. Αποστολίδη, ο γνωστός; Να φτιάχνεις έργα βιτρίνα για φωτογραφίες, στις πλάτες εργολάβων και προμηθευτών που δεν θα πληρώσεις ποτέ; Αντί να κρύβεστε στις τρύπες σας ανιστόριτοι και λαμόγια πολιτικοί, έχετε τα μούτρα να δίνετε και μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΑ.
    ΝΤΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, Κε, ΥΠΟΚΡΙΤΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ......ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΝΑΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ.......ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΤΗΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ)....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to na kanei kaneis erga yparxoun poloi tropoi.arkei na aksiopoioiithoun ta periousiaka tou dhmou .gia paradeigma ta loutra. h laikh agora.to dioikhthrio. kai alla pou gia xronia menoun anekmetaleyta.den enooyse o apostolidhs to na afhsei aplhrwtous tos ergolavous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OSO GIA TO POIOS KATANTHSE THN XWRA SE AFTHN THN KATASTASH .GIA DES POIOS KATESTREPSE TOUS ELLHNES ME TO XRHMATHSTHRIO. POIOS TSOXATZOPOULOS EFAGE APO TA YPOVRYXEIA TA EKATOMYRIA. POIOS TSOUKATOS .KAI NA SAS GRAFW GIA WRES LAMOGIA YOU PASOK. POU MAS VALATE STO MNIMONIPO KAI MAS POULISATE STOUS GERMANOUS KAI STOUS AMERIKANOUS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βουλγαράκης,Εφραιμ,Ρουσόπουλος,Σημαιοφορίδης,Κουμπαροι,Ζαχόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ.Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΗΤΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τωρα καταλαβα 10.39 αφου αυτοι κατεστρεψαν τον Δημο,αρα ολοι οι αλλοι ειναι αθωοι.Νωμιζω και λυπαμε που θα το πω αλλα εισαι απλα ενα ακομη Γιδι μεσα στο κοπαδι..μπεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News