Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Βρετανική εφημερίδα κήρυξε τον Παπανδρέου «Ήρωα της χρονιάς»

Τι κι αν η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση νευρικής κρίσης, τι κι αν χρειάστηκε να αλλάξουμε κυβέρνηση για να αποκαταστήσουμε την απολεσθείσα αξιοπιστία, τι κι αν το ΠΑΣΟΚ βλέπει τα ποσοστά του να καταρρέουν!

Ο τέως πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με το «θρυλικό» πλέον δημοψήφισμα κέρδισε μία θέση στο... πάνθεον των ηρώων της βρετανικής Telegraph για το 2011.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός «έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της κρίσης χρέους στη χώρα του, όχι όμως πριν δώσει μια καθοριστική ώθηση στη Δημοκρατία. Αντιμέτωπος με αυξανόμενες πιέσεις για να δεχθεί δρακόντεια μέτρα λιτότητας, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε «εντάξει, αλλά μόνον αν περάσουν από δημοψήφισμα».

Παρέμεινε ένας από τους λίγους ευρωπαίους ηγέτες που ρίσκαραν στο να αφήσουν τους πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον τους όσον αφορά το ευρώ. Το δημοψήφισμα δεν έγινε ποτέ, αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών στην Ελλάδα, αλλά η τοποθέτησή του παραμένει», αναφέρει η Telegraph.

Να σημειωθεί ότι στον κατάλογο «Ήρωες και Αντιήρωες του 2011» της βρετανικής εφημερίδας...

...φιλοξενούνται στους «ήρωες» οι αγορές ομολόγων και η Κριστίν Λαγκάρντ και στους «αντιήρωες» οι Μερκοζί και ο Τζέιμς Μέρντοχ.


---
Πηγή: Newsbomb.gr
 

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News