Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Προσπάθειες «αναστήλωσης» της ΔΕΥΑ Αλμωπίας - Τι σχεδιάζεται για τη "Νέα Εποχή"

Προσπαθούν να φέρουν τη "Νέα Εποχή" στη ΔΕΥΑ

Σε τροχιά ανάπτυξης προσπαθεί να μπει η ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Βασίλης Κανονίδης καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία, παρά τα δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Κανονίδης έχει επέλθει σε μία άτυπη συμφωνία με την οποία καλείται να καταβάλει κάθε μήνα στη ΔΕΗ περίπου 20.000 ευρώ. Ωστόσο, αυτό θα είναι προσωρινό, καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο.

Τα ανοίγματα της Δημοτικής Επιχείρησης είναι τεράστια, ενώ την ίδια στιγμή οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ανέρχονται σε ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Παρά το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί, ο Πρόεδρος καταβάλει προσπάθειες για την βιωσιμότητα της ΔΕΥΑ, ενώ σύντομα αναμένεται οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί να πάνε στην ΔΟΥ, μετά την σχετική έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο.

Με ενδιαφέρον αναμένεται ο απολογισμός που προετοιμάζει η Διοίκηση για τον ένα χρόνο από την ανάληψη καθηκόντων, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα έρθει μετά τις γιορτές.

Κατά γενική ομολογία πάντως...

...οι λάθος χειρισμοί των περασμένων ετών οδήγησαν σε μία πολύ άσχημη συγκυρία.

Ωστόσο, αυτό που έχει τώρα σημασία δεν είναι ο καταμερισμός των ευθυνών, αλλά η εξυγίανση της ΔΕΥΑ.

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS
 

1 σχόλιο:

  1. δεν φταιμε εμεις, φταινε οι αλλοι..
    .
    .
    ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ΄ΟΙ ΑΛΛΟΙ,
    ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ,
    ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ΄Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News