Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας "ξύπνησε"...

Το πανό του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας

Μετά από πολλούς μήνες απραξίας ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας θυμήθηκε ότι υπάρχει τοπική αγορά.

Συγκεκριμένα προχώρησε σε μία πολύ θετική κίνηση που ελπίζουμε να ενισχυθεί και με άλλες δράσεις. Ανάρτησε πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης με τα οποία παροτρύνει τους καταναλωτές να επιλέγουν την αγορά της Αριδαίας, καθώς έχει όλα όσα ζητάνε και σε πολύ καλές τιμές.

Ευχή όλων μας είναι...

...να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες από τον Σύλλογο, καθώς μέχρι χθες δεν γνωρίζαμε αν υπάρχει ή αν αγνοείται…
 

5 σχόλια:

  1. θετικη η αναρτηση της ανακοινωσης, αλλα προχθες ειχε εκλογες στο επιμελητηριο...τα ψηφουλακια χρειαζονται, αληθεια ποτε θα ειναι οι εκλογες του εμπορικου συλλογου Αριδαιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Se prosites times, tha uparxei kosmos....alla akoma kai ta magazia tis aridaias nomizoun pws einai se akrivi perioxi...krisi exoume-lefta dn uparxoun, pws na agorasoume an oi times exoun anevei????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι φιλε μου 4:01, γιαυτο τρεχουν ολοι σαν τα προβατα στο γερμανικο σουπερμαρκετ και στο υπερκαταστημα παιχνιδιων σε Γιαννιτσα και Θεσσαλονικη.Αν ψαχτουν λιγακι,θα δουνε οτι υπαρχουν και πολυ καλες τιμες στην Αλμωπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ φιλε 4.01 μαλλον δεν ξερεις την αγορα τις Αριδαιας, και καλα μαγαζια εχει και καλες τιμες αν ψαχτης θα βρεις.Σταματηστε επιτελους με τα πολυκαταστηματα φτανει που ταιζουμε καθε μερα τους Γερμαναραδες και το καθε ξενο μαγαζι, ξυπνηστε επιτελους, στηριξτε τα τοπικα και Ελληνικα καταστηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανω απ ολα πολυ καλη πρωτοβουλια.Πρωτα αυτο.Να συντονιστουν οι προσπαθειες και οι πρωτοβουλιες.
    Απο κει και περα τα άλλα θα τα βρούμε.ΑΛΜΩΠΙΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News