Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Στο "κόκκινο" η κόντρα του Δ. Πασόη με τον Π. Ζέρζη - Τι ήταν αυτό που "δυναμίτισε" την ατμόσφαιρα

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του "πρώην" και του "νυν"

Στο «κόκκινο» έφτασε για άλλη μια φορά η κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Πασόη και του Πέτρου Ζέρζη.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το σχόλιο του πρώτου με το οποίο έκανε νύξη για την έλλειψη ενδιαφέροντος της αντιπολίτευσης για σημαντικά ζητήματα και συγκεκριμένα για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών της Αλμωπίας. «Αυτό είναι το ενδιαφέρον σας κ. Ζέρζη», αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος.

Η απάντηση του πρώην Δημάρχου Αριδαίας δεν άργησε να έρθει...

...«Άσε μας τώρα κ. Δήμαρχε, πάλι ξύνεστε… Συνέχεια σου φεύγουνε τέτοια και το δυναμιτίζεις και μετά πας να το μαζέψεις. Και προχθές τα ίδια έκανες. Άσε μας τώρα… Εδώ είμαστε όλοι και σε παρακολουθούμε και σε βλέπουμε. Εξυπνάδες… Όταν όρισες Επιχειρήσεις το ενδιαφέρον μας το ξεχνούσες. Δεν το ήθελες τότε… Τώρα θυμήθηκες σε αυτή την επιτροπή να επικαλεστείς την έλλειψη ενδιαφέροντος. Εδώ θα ήμασταν αν δεν είχαμε ενδιαφέρον;», είπε ο κ. Ζέρζης.
 

2 σχόλια:

  1. RE ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ. ΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ,ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ; ΤΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ; ΑΠΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΣΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News