Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Δείτε το πρόγραμμα

Στις 15 Δεκεμβρίου 2011 θα ξεκινήσουν τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης να δουλεύουν σε εορταστικούς ρυθμούς, αυξάνοντας τις ώρες λειτουργίας τους. Από την Τρίτη 3/1 επανέρχεται το κανονικό ωράριο των καταστημάτων.

Καθημερινές (15 - 30/12)
Τις καθημερινές τα καταστήματα μπορούν να μένουν ανοιχτά από 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Σάββατο (17, 24, 31/12)
Τα καταστήματα για τα Σάββατα 17/12 και τα άλλα 2 στις τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μπορούν να λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και την

Κυριακή 18/12
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα...

...παραμείνουν ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Κλειστά
Τις Κυριακές 25/12 και 1/1, καθώς και τις Δευτέρες 26/12 και 2/1 τα καταστήματα θα είναι κλειστά. (Τη Δευτέρα 2/1, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού κατά την Κυριακή 18/12)
 

1 σχόλιο:

  1. Ψωνιζουμε απ την τοπικη αγορα αρα δεν μας ενδιαφερη, εκτος αν απευθηνεσε στους φαντασμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News