Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το μήνυμα του Ν. Παρούτογλου - "Ο Δήμος Αλμωπίας σκληραίνει τη στάση του"

Μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες

Το δικό του μήνυμα θέλησε να περάσει ο Νίκος Παρούτογλου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσε το σώμα ότι «ο Δήμος Αλμωπίας από εδώ και πέρα σκληραίνει τη στάση του για να διεκδικήσουμε τα συμφέροντά του».

Επιπλέον, ο Αντιδήμαρχος έστειλε ένα ακόμη μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Για όσους εξακολουθήσουν να επιλέγουν τη διαστική οδό, εμείς θα ακολουθήσουμε άλλη οδό...

...Π.χ. το ΣΔΟΕ θα ενημερώνεται πότε κόπηκαν τιμολόγια κ.α. Δεν θα δεχτούμε κανένα συμβιβασμό».
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ?
    ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ? ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News