Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Κ. Στεφανόπουλος: «Χρειαζόμαστε ηρεμία και όχι εκλογική αναταραχή»

"Τα κόμματα οφείλουν να παύσουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές"

Κατά της διεξαγωγής εκλογών σε σύντομο χρονικό διάστημα τάχθηκε με άρθρο του ο Κ. Στεφανόπουλος.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει ότι «η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει. Προ ολίγων ημερών οι αρχηγοί των κομμάτων, πλην αυτών της Αριστεράς, συμφώνησαν να στηρίξουν μια κυβέρνηση, υπό τον κ. Παπαδήμο, χωρίς όλοι εξ αυτών να γνωρίζουν αν συμπολιτεύονται ή αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση».

Στη συνέχει του άρθρου του ο κ. Στεφανόπουλος αναφέρεται στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών λέγοντας πως «χρειαζόμαστε ηρεμία και όχι εκλογική αναταραχή. Οφείλουν τα κόμματα, κατά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας τους, να δώσουν χρόνο επαρκή σε αυτόν».

Όπως αναφέρει ο κ. Στεφανόπουλος, αυτή η κυβέρνηση...

...είναι του κ. Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος –επισημαίνει- διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο. «Συνεπώς τα κόμματα οφείλουν να παύσουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές, κατά τον οποίον ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας ώστε να μη μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις» σημειώνει.

Τέλος χαρακτηρίζει στο άρθρο του «άξιο θαυμασμού και επαίνου τη συγκράτηση που επιδεικνύουν μισθωτοί και συνταξιούχοι έναντι των μέτρων φορολογίας που σχεδιάζονται πρόχειρα και πλήττουν τα μεσαία και κυρίως τα χαμηλά και πολύ χαμηλά εισοδήματα».
 

4 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ 'ΔΕΞΙΑ', ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ Υ΄ΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΜ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ:
    ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ
    ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ.
    ΥΓ. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΑΙ ΜΩΡΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑΙ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ? ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ? ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΚΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε 12.03 δεν λεω οτι διαφωνω μαζι σου αλλα η ειρωνια σου σ ολα τα σχολια σου..και ειναι πολλα..ειναι απιστευτη, μηπως ομως ειναι μονο αντιδεξια ειρωνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News