Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Έλλειψη πετρελαίου στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας

Κατηγορεί το Υπουργείο Παιδείας ο Διονύσης Ψωμιάδης

Οξεία επίθεση κατά της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου εξαπολύει ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, με αφορμή την έλλειψη κονδυλίων και πετρελαίου στα σχολεία, κατηγορώντας την ότι πρώτα «απαξίωσε την παιδεία βάζοντας λουκέτα ακόμη και σε σχολεία, και τώρα αφήνει μαθητές και δασκάλους χωρίς πετρέλαιο και χωρίς θέρμανση».

«Είναι αδιανόητο η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η οποία επί δύο χρόνια δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για τη σχολική στέγη στην Κεντρική Μακεδονία, να μην έχει μεριμνήσει ως όφειλε ώστε να διεξαχθούν οι διαγωνισμοί για την προμήθεια πετρελαίου», υπογραμμίζει ο Δ. Ψωμιάδης και σημειώνει:

«Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι...

...το όραμα της κυβέρνησης Παπανδρέου για την παιδεία είναι σχολεία χωρίς βιβλία και χωρίς θέρμανση. Ένα όραμα που συνεχίζεται όπως φαίνεται και από την κυβέρνηση Παπαδήμου, καθώς έκρινε ως άξια την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και τη διατήρησε στη θέση της».

«Ας πάψουν όμως να προκαλούν την κοινωνία, ας πάψουν να παίζουν με τις ζωές χιλιάδων μαθητών, εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους», καταλήγει.


---
Πηγή: aftodioikisi.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News