Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

"Παρέλαση" διασήμων στο Καϊμακτσαλάν και τον Άγιο Αθανάσιο - Ποιοι έκαναν "λευκά" Χριστούγεννα

Δείτε τη λίστα των διασήμων

Σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους διάσημους έχει εξελιχθεί το Καιμάκτσαλαν και ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι της Show Bizz οι οποίοι επέλεξαν το γραφικό χωριό και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Νομού Πέλλας για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η λίστα με τους διάσημους που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν "λευκά" Χριστούγεννα στο Ν. Πέλλας:

Ο εν αργία Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης με τη σύζυγό του, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" Βίκυ Χατζηβασιλείου ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα" Αντώνης Κανάκης και η Παρουσιάστρια Μαρία Σταματέρη (η οποία διαθέτει και δικό της σπίτι στο γραφικό χωριό - Φωτογραφία) είναι κάποιοι από αυτούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News