Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι προβλέπει η δημιουργία Χιονοδρομικού Κέντρου στην Αλμωπία

Ζέρζης σε Πασόη: "Είσαι μικρόψυχος"

Αίτημα για την παραχώρηση, στο Δήμο Αλμωπίας, έκτασης 7.422 στρεμμάτων, στην ανατολική πλευρά Βόρα (Καϊμάκτσαλαν), για τη δημιουργία χιονοδρομικού κέντρου και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες, τέθηκε ως θέμα ημερησίας διατάξεως στο χθεσινό Δ.Σ Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι υπήρχε απόφαση από το Δ.Σ. του 2009, όμως ακόμη και σε αυτό υπήρχε προχειρότητα, καθώς δεν έγινε καμία περεταίρω ενέργεια.

Η απάντηση του Πέτρου Ζέρζη ήταν σκληρή καθώς χαρακτήρισε τον κ. Πασόη «μικρόψυχο». Ο Δήμαρχος με τη σειρά του απάντησε λέγοντας ότι η έκφρασή του κ. Ζέρζη χαρακτηρίζει τον ίδιο.

Στη συνέχεια έγιναν γνωστά κάποια στοιχεία που αφορούν τη δημιουργία του χιονοδρομικού κέντρου.

Το κόστος...

...χωρίζεται σύμφωνα με τον Δήμαρχο σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση θα κοστίσει 10.000.000 ευρώ, η δεύτερη φάση άλλα 10.000.000 ευρώ ενώ η τρίτη θα ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ. Η απόσβεση θα προβλέπεται να γίνει σε μία πενταετία.
 

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή προβλέπετε ότι θα έχετε ΚΕΡΔΟΣ 60.000.000€ σε πέντε χρόνια;;;
    Μας δουλεύετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοια οικονομική κρίση αν δεν αλλάξει κάτι όχι σε 5, ούτε σε 20 χρόνια δε θα έχετε κάνει απόσβεση!!! Δώστε χρήματα και δουλειές στον Ελληνικό λαό αν θέλετε να πάει καλά η συγκεκριμένη επένδυση!!! Πού ποντάρετε??? στις άδειες τσέπες των περισσότερων Ελλήνων??? Είναι δυνατόν??? Πώς θα έρθει η ανάπτυξη αν δεν έχει χρήμα ο Ελληνικός λαός??? Ποιοί νομίζετε θα σας στηρίξουν??? Οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί ή οι Βούλγαροι που είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από εμάς??? Από τους Έλληνες περιμένετε να στηρίξουν τη συγκεκριμένη επένδυση...Αν οι Έλληνες δεν έχουν χρήμα και αν τα καύσιμα συνεχίσουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο περιμένετε στήριξη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News