Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

«Βυθίστηκα στον αγιασμό και ζήτησα από τον θεό να μου δώσει στήθος»

Θα μας "κουφάνουν" τελείως οι stars...

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν αυτοί οι stars του Hollywood; Σήμερα «χτύπησε» με τις δηλώσεις της η Salma Hayek.

Η διάσημη ηθοποιός, έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για τις ανασφάλειες της και για το στήθος της, που μπορεί σήμερα να είναι ζουμπουρλούδικο, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή του Graham Norton, η 45χρονη ηθοποιός, αποκάλυψε πως στράφηκε στο Χριστό και στην προσευχή ώστε να μεγαλώσει το...

...στήθος της!

«Όταν πήγαινα σχολείο, ήμουν η μικρότερη στην τάξη. Έβλεπα λοιπόν τα κοριτσάκια που άρχισαν να έχουν στήθος, και εγώ δεν είχα τίποτα. Είχα τρομοκρατηθεί!»

Και συνεχίζει: «Με κορόϊδευαν πολύ, γιατί όλοι ήταν μεγαλύτεροι από μένα, κι εγώ ήμουν ένα αδύνατο αγοροκόριτσο».

Γι΄αυτό και κατέφυγε στη βοήθεια του… Μεγαλοδύναμου!

«Μπήκα σε μια εκκλησία, που υποτίθεται πως είχε έναν Άγιο ο οποίος κάνει πολλά θαύματα. Έβαλα τα χέρια μου στον Αγιασμό, και είπα: “Θέε μου, δώσε μου κι εμένα λίγο στήθος!”»

Αν κρίνουμε πάντως από τα τωρινά της προσόντα, ο Θεός όχι μόνο εισάκουσε τις προσευχές της, αλλά την παραπροίκισε κιόλας!...


---
Πηγή: star
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News