Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις στην Παραμυθούπολη Γιαννιτσών

Παραδοσιακά Δρώμενα, Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις…

Συνεχίζονται με επιτυχία -και μέσα στις Γιορτές της Πρωτοχρονιάς- οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν ο δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στο πλαίσιο λειτουργίας της Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012, έχει ως εξής:

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011
8.00 μ.μ.: Παραδοσιακά Δρώμενα του Δωδεκαημέρου «ΚΑΜΗΛΑ»
Συμμετέχουν: Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ», Πολιτιστικός Σύλλογος Αθύρων και Μορφωτικός Σύλλογος Πέλλας «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ»

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011
12.00 το μεσημέρι: Συναυλίες με το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών
Συμμετέχουν τα συγκροτήματα: «Lopa Moopes» (Έντεχνο Ελληνικό και ξένο Τραγούδι), «Κακαγκούμ» (Παραδοσιακό Ελληνικό Πρόγραμμα)

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012
7.30 μ.μ.: Συναυλία με το Συγκρότημα «Innuendo» (Pop –Alternative –Rock). Παίζουν: Χλής Βαγγέλης: Κιθάρα, Τσελέπης Χρήστος: Φωνή, Στοφορίδου Χριστίνα: Φωνή, Κεχαγιάς Μιχάλης: Τύμπανα, Αγγελος: Μπάσο, Τσολακίδου Άστρια: Κιθάρα.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012
6.00μ.μ.: Παιδική θεατρική παράσταση με το έργο «Τα Χριστούγεννα του Ντιν και του Νταν», με τη Διασχολική Ομάδα Θεάτρου. Σκηνοθεσία - διασκευή: Γιώτα Φλήρη.
7.00 μ.μ.: Επίδειξη Taekwon-Do από τον Α.Σ. TAEKWON-DO «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών.

Καθημερινά στο χώρο του Πολύκεντρου λειτουργεί ομαδική έκθεση φοιτητών του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., με Ζωγραφική- Χαρακτική.
Ώρες λειτουργίας: 10.00 π.μ. έως 2.30 μ.μ. και 5.00 μ.μ έως 10.00μ.μ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News