Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Λουτρά Πόζαρ

Φωτογραφία από την ομάδα των Λουτρών Πόζαρ στο Facebook

Με ενδιαφέρουσες εορταστικές εκδηλώσεις θα αποχαιρετήσουν τα Λουτρά Πόζαρ το 2011.

Στις 29 και 30 Δεκεμβρίου στη Λουτρόπολη της Αλμωπία θα στηθεί ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.

Οι προετοιμασίες...

...έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες και αναμένεται να χαρίσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.
 

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΛΥΟΜΕΝΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ. ΟΜΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΣΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατα γενικη ομολογια ο πασοησ ειναι απο τουσ πιο τιμιους και εργατικουσ δημαρχουσ που περασαν απο την αλμωπια (δεν λεω οτι ειναι ο μονοσ). το θεμα ειναι οτι θα τον φανε τα προσωπα που εμπιστευετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε να νιωσουμε παιδακια!!!!!! ολοι λουτρα παιδια..... αγαπαμε λουτρααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε 4.40 και ο Γιωργακης τιμιος ειναι αλλα θα μεινει στην ιστορια ο ποιο ανυπαρκτος που περασε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα σπιτακια στην πλατεια της αριδαις ηταν απαραδεκτα οτι χειροτερο εγινε ποτε.η υπευθυνη που το ανελαβε ηταν η δουκα αθηνα και η μπαγκη μπραβο τους μονο στα πανηγυρια ξερουν να τρεχουν.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατι δηλαδη ειστε τοσο καχυποπτοι απλα πρεπει τα λουτρα να μπουν και λιγο σε κλιμα εορτων και να προσπαθησουν να διασκεδασουν τουσ επισκεπτες της περιοχης, πολυ καλη κινηση και μπραβο στον δημαρχο
    κατι τετοιοι τυποι σαν εσας θα τον φανε τον δημαρχο (πραγμα που απευχομαι)απλα τα λουτρα ειναι οτι πιο ωραιο αξιοθεατο εχει ο δημος μας και προσπαθουν να το προβαλουν ελεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!!ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ...ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!!ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ??..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News