Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονίζει το δράμα της μητέρας που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το μωρό της

Δεκάδες συνάνθρωποι μας εκφράζουν την επιθυμία να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν την 42χρονη που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μαζί με το μικρό αγοράκι της στο Ηράκλειο της Κρήτης

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει το οικογενειακό δράμα της 42χρονης από την Πολωνία, η οποία μέσα στην απόγνωση της λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο είχε περιέλθει προσπάθησε να πνιγεί αγκαλιά με το μόλις 2,5 ετών αγγελούδι της, τον μικρό Όσκαρ, στην θαλάσσια περιοχή της Αλικαρνασσού.

Την τραγική ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πατρίς» και το Cretalive σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν φορείς, συλλόγους και πολίτες με στόχο την στήριξη μητέρας και παιδιού.

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική αφού δεκάδες είναι τα τηλέφωνα που γίνονται από ανθρώπους, οι οποίοι συγκλονισμένοι, εκφράζουν την επιθυμία να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν την 42χρονη.

Άμεση όμως όπως γράφει το cretalive.gr ήταν και η ανταπόκριση της εθελοντικής ομάδας της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, στελέχη της οποίας βρίσκονται σε 24ωρη βάση στο πλευρό του μικρού Όσκαρ, ο οποίος εξακολουθεί να φιλοξενείται στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η 42χρονη επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης το παιδί στην παιδιατρική κλινική. Το αγκάλιασε και το...

...φίλησε συναισθανόμενη την τρέλα που πήγε να κάνει μέσα στην απελπισία της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Όσκαρ θα παραμείνει στην παιδιατρική του νοσοκομείου μέχρι να υπάρξει κάποια λύση με την μητέρα του.

Βούτηξε στη θάλασσα, αγκαλιά με το μωρό της,γιατί είναι άνεργη!

Η 42χρονη μάνα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το μωρό της, επειδή δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό - Συγκλονισμένοι όλοι όσοι την γνώριζαν και όσοι αντίκρισαν το τραγικό θέαμα...

Το δυόμιση ετών παιδί της προσπάθησε να πνίξει μια νεαρή γυναίκα επειδή δεν είχε χρήματα για να του αγοράσει τα απαραίτητα για να ζήσει. Πρόκειται για μια 42χρονη γυναίκα, που αγκάλιασε το παιδί της και βούτηξε στη θάλασσα για να πνιγεί εκείνη μαζί με το βλαστάρι της!

Το τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε σύμφωνα με το cretalive.gr, το βράδυ της Τετάρτης (07-12-2011) στο Ηράκλειο και η μάνα με το παιδί σώθηκαν χάρη στην επέμβαση των περαστικών που την είδαν να αγκαλιάζει το γιο της και να πέφτει στα παγωμένα νερά στην περιοχή της Αλικαρνασσού.

Η περίπτωσή της έχει συγκλονίσει λιμενικούς, αστυνομικούς αλλά και τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται η ίδια και ο μόλις 2,5 ετών γιος της!

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για κάποια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα. Οι γιατροί του νοσοκομείου είναι σαφείς και ξεκαθαρίζουν πως η νεαρή γυναίκα από την Πολωνία, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως ψυχολογικό πρόβλημα, απλώς είναι απελπισμένη από την κατάσταση που βιώνει, όχι μόνο εκείνη, αλλά κυρίως το μικρό της παιδί.

---
NewsIt.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News