Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας

Σας καλούμε να έρθετε την 06 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης του Μήνου Χρήστου του Ηλία, κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.66/2011 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας)

2. Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης του Μήνου Χρήστου του Ηλία, κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.70/2011 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας)

3. Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Διαταγής πληρωμής και Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης των : 1.Χρήστου Λαγούδη του Τραϊανού και 2.Δημητρίου Δημητρά του Χρήστου κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.221/2011 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας)

4. Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αριθμ. 67/2011 Διαταγής Πληρωμής Ειρηνοδικείου Αλμωπίας που αφορά στην υπόθεση Σαπουντζή Ευαγγέλου του Ιωάννη κατά του Δήμου Αλμωπίας

5. Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αριθμ. 241/2011 Διαταγής Πληρωμής Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας που αφορά στην υπόθεση Μπουρνάζη Δημητρίου του Χρήστου κατά του Δήμου Αλμωπίας

6. Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αριθμ. 113/2011 Διαταγής Πληρωμής Ειρηνοδικείου Αλμωπίας, που αφορά στην υπόθεση Δασκαλίνα Αγγέλου του Δημητρίου κατά του Δήμου Αλμωπίας

7. Εντολή λήψης ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ για απαγόρευση διακοπής ρεύματος στις γεωτρήσεις του Δήμου

8. Ανάθεση σε δικηγόρο χειρισμού της υπόθεσης από την αγωγή Σαρήογλου κατά του Δήμου Αλμωπίας

9. Καταχώρηση απογραφής έναρξης στο Βιβλίο Απογραφών και Ισολογισμών του Δήμου Αλμωπίας

10. Έγκριση της απόδοσης λογαριασμού για χρηματικό ένταλμα που αφορά στην προπληρωμή χρηματικού εντάλματος ύψους 3.540,19€ για Επεκτάσεις Φ.Ο.Π. Τ.Π. 2011( Τ.Κ.Σωσάνδρας).

11. Ακύρωση των αρίθμ. 127-128-150-151-168/2011 αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής, που αφορούν ψήφιση πιστώσεων για “Επεκτάσεις Φ.Ο.Π”, λόγω του γεγονότος ότι παρήλθε η προθεσμία έκδοσης εντάλματος προπληρωμής .

12. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή, ύψους :1.348,20 €

13. Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Ριζοχωρίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 

2 σχόλια:

  1. Να κοιτάξει να πληρώσει τα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι ο Πασόης που ειδικά της Αριδαίας έχουν να πληρωθούν μήνες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πασόης κοιτάζει να εξασφαλίσει τον δικό του μισθό και των συνεργατών του γιατί έρχονται γιορτές και έχουν έξοδα. Άσε που το κουμάρι φούντωσε και το καρέ κοστίζει. Όσο για τους υπαλλήλους, ποιός νοιάζεται για μάς; Αν προλάβουν να σταματήσουν καμία κατάσχεση μπορεί να πάρουμε κάτι.
    Ένας υπάλληλος του Δήμου σε απόγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News