Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς νερό περιοχές της Αλμωπίας - Τα χρέη "πνίγουν" τον Δήμο

Θα μας στερήσουν ακόμη και το νερό;

Αντιμέτωπη με δεκάδες προβλήματα βρίσκεται για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας. Το βαρέλι φαίνεται πως δεν έχει πάτο και τα χτυπήματα έρχονται απανωτά το ένα μετά το άλλο.

Τρία χωριά του Δήμου κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νερό, καθώς η ΔΕΗ αναμένεται να προβεί στην διακοπή ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων ύδρευσης.

Με λίγα λόγια δεκάδες κάτοικοι της επαρχίας μας κινδυνεύουν να στερηθούν το βασικότερο αγαθό, το νερό εξαιτίας της ΔΕΗ η οποία για άλλη μια φορά λειτουργεί χωρίς ίχνος συναισθήματος απέναντι στους καταναλωτές.

Ίσως θα πρέπει οι αρμόδιοι του Δήμου να σκληραίνουν τη στάση τους και απέναντι στη ΔΕΗ, η οποία λειτουργεί ανεξέλεγκτα και ακραία.

Όσο για το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός...

...όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος, αυτό το αφήνουμε στη δική σας κρίση…
 

3 σχόλια:

  1. kaneis den ftaiei o monos pou ftaiei einai o pasohs!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε 1.07 καιρο εχεις να την παιξεις...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς η όλη κατάσταση είναι αποτέλεσμα πολλών ετών. Το νερό είναι ένα αγαθό που εκμεταλλεύευται η εκάστοτε Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης.Τι έκαναν λοιπόν τόσο καιρό όλοι αυτοί οι "επιχειρηματίες";
    Τα ανταποδοτικά τέλη που πήγαν; Ή μήπως δεν αρκούν; Κι αν δεν αρκούν γιατί να συμβαίνει αυτό;
    Γιατί κάποια χωριά και η Αριδαία πληρώνουν σύμφωνα με την κατανάλωση και κάποια άλλα κατά κεφαλή;
    Και ναι συμφωνώ απόλυτα με τη βεβαίωση των οφειλών μέσω Δ.Ο.Υ..
    Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News