Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας στη Φούστανη

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Νικολαϊδη και την Αντιδήμαρχο Κατερίνα Μπαγκή

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Νικολαϊδη και την αντιδήμαρχο κα. Κατερίνα Μπαγκή, επισκέφτηκε τη τοπική κοινότητα της Φούστανης και συναντήθηκε με τα παιδιά του νηπιαγωγείου και εκπροσώπους του Μορφωτικού, Πολιτιστικού Συλλόγου στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας.

Με το μήνυμα ότι, οι γιορτινές μέρες πρέπει να συνοδεύονται πάντα από...

...αγάπη και ελπίδα, μοίρασε δώρα στα παιδιά και ευχήθηκε σε αυτά, στις οικογένειες τους και σε όλους τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Φούστανης, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το νέο Έτος.
 

1 σχόλιο:

  1. Πασοη προσεχε τα ορεινα εδρανα,κατι σου ετοιμαζουν κατι λαμογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News