Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το παρόν και το μέλλον του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμάκτσαλαν

Τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο Aridaia News

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει τη λειτουργία του όπως όλα δείχνουν το Χιονοδρομικό Κέντρο Καιμάκτσαλαν.

Ο διαγωνισμός πήγε πολύ καλά και έτσι όλα είναι έτοιμα για να ανοίξουν οι πύλες. Η έναρξη θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας εξέφρασε την ικανοποίηση και την αισιοδοξία του για το Χιονοδρομικό μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News. Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια τα οποία αν υλοποιηθούν θα φέρουν σε ολόκληρη την Π.Ε. Πέλλας τεράστια ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε τα εξής μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News:

«Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καιμάκτσαλαν νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο κερδίσαμε. Δυστυχώς το Καιμάκτσαλαν ήταν μια «αμαρτωλή ιστορία».

Από το 1995 και για 17 χρόνια, λειτουργούσε κάπως περίεργα και παράδοξα. Παρόλαυτά, έβαλα ένα στοίχημα, το πήρα τον Ιούλιο, γιατί τότε σήκωσε τα χέρια η Κυβέρνηση και είπε πως δεν μπορεί να βρει επενδυτή.

Τελικά κατάφερα και το πήρα για τρία χρόνια στην Π.Ε. Πέλλας και ξεχάσαμε όλα τα παλιά και κάναμε ένα μεγάλο γενναίο πανελλήνιο μειοδοτικό διαγωνισμό όπου προσκαλέσαμε οποιονδήποτε ενοικιαστή – διαχειριστή μπορεί να το λειτουργήσει αυτά τα χρόνια και να το προετοιμάσουμε αργότερα, ελπίζω με τη νέα Κυβέρνηση που θα βγει, θα κάνω μία συμφωνία έτσι ώστε το Χιονοδρομικό να το πάρουμε για 50 χρόνια και να κάνουμε ένα μεγάλο διεθνή διαγωνισμό για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο και να βρεθεί ένας μεγάλος επενδυτής που να βάλει χρήματα. Γιατί για τρία χρόνια κανένας δεν βάζει τα χρήματα του και δεν επενδύει.

Το παράδοξο είναι ότι...

...η γη ανήκει στην κτηματική ιδιότητα του Δημοσίου και τα κτήρια σε εμάς. Έτσι λοιπόν στις 15 Δεκεμβρίου που ανοίγει το Χιονοδρομικό θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να μας επισκεφτείτε για να δείτε τι κάναμε. Πήγε πολύ καλά ο διαγωνισμός, είμαστε έτοιμοι.

Σήμερα έχει χιονίσει και το έχει στρώσει γύρω στους 10 πόντους, έχει ασπρίσει το βουνό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό».
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News