Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμος Αλμωπίας "ξέχασε" πως είναι Χριστούγεννα!

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Την πεποίθηση τους ότι η Δημοτική Αρχή έχει ξεχάσει πως είναι Χριστούγεννα, εκφράζουν όλο και περισσότεροι πολίτες της Αλμωπίας.

Από την άλλη, όσο οι μέρες περνούν χωρίς να υπάρχει ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, τόσο περισσότερο οι καταστηματάρχες χάνουν την αισιοδοξία τους.

Εκδηλώσεις οι οποίες θα έδιναν στον κόσμο μια αφορμή να βγει από το σπίτι του, απουσιάζουν παντελώς από τον Δήμο Αλμωπίας.

Και συγχρόνως απουσιάζουν και τα δραστήρια άτομα τα οποία θα πάρουν πρωτοβουλίες και θα βρουν τη δύναμη και τα μέσα να «ξυπνήσουν» την Αριδαία από τον λήθαργο.

Όσο για τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν λεφτά, που «παίζει» πολύ τελευταία, και άλλοι Δήμοι του Νομού Πέλλας αντιμετωπίζουν παρόμοια και σε κάποιες περιπτώσεις χειρότερα προβλήματα, ωστόσο βρίσκουν τρόπους και χρησιμοποιούν αυτές τις δράσεις ως...

...μοχλό ανάπτυξης και στήριξης της τοπικής αγοράς και του ηθικού των πολιτών.

Δυστυχώς όμως στον δικό μας Δήμο, εκτός από τα χρήματα, απουσιάζει και η όρεξη για προσφορά.
 

17 σχόλια:

  1. μην πατε πολυ μακρυα, δειτε τι ετοιμαζουν στο πεζοδρομο στα γιαννιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ . ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχως ο δημος μας ειναι ομηρος αυτων που τον διοικουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AS MHN TROGAN OI PROHGOUMENOI LEFTA ME TA FTIARIA, NA GINONTOUSAN TORA GIORTES POU PREPEI NA GINOUN. DEN THELOUME PANIGIRIA....O KOSMOS PINAEI!! THELOUME TA ANAGKAIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ 7.33... ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ.. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. ΠΑΝΕ ΓΛΥΨΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΥΣΗΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚ δεν θελατε και ψηφισατε Πασόη ..... καλα να παθετε και σας πληροφορω οτι το ποσοστο του ειναι πλεον σαν αυτο του κομματος 11% .... να μετρατε ποσοι το μετανιωσαν που βγαλαν απο πεισμα τους Ανικανους που ακομα και τις λιγοστες δουλειες που θα μπορουσαν να κανουν οι ιδιοι τις δινουν σε αλλους ... βλεπε εφορια.. Περιμενετε λοιπον να δειξουν ενδιαφερον για τετοια θεματα ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! Και για τον τυπο που λεει για φτυαρια να προσεξει μην καταπιει την καραμελα και πνιγει , βλεπουμε ποσο πλουτισαν αυτοι που λεει καθημερινα γιατι ζουμε στην ιδια πολη .. αυτος μαλλον αλλου ζει. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pasoi-kakia afiste tis fthines dikaiologies peri fagomatos ton xrimaton...xristougennoiatika lampakia klp iparxoun kai apo tis proigoumenes xronies...den eine kati pou tha agorastoune fetos..apaitoume stolismo twra kai ston eksaplatano...ksenerwte dimarxe...ta evales olla sto loutraki..k emeis anthrwpoi eimaste re kseftile...enas eksaplataniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χωρις πολλα λογια..ΝΤΡΟΠΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ, ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gia akomi mia fora o Dimarxos tis Almwpias..deixnei to epipedo tou stous anthrwpous tis Aridaias...dld einai apo xwrio....dn exw kati na pw, ta eipate ola eseis pio mprosta...to mono pou thelw, einai tin Aridaia pio omorfi...kati apithano me tetoio dimarxo pou exoume mplexei...eipame oti exoume krisi alla autos to exei paratravixei....I ZWI THELEI KALOPERASI TETOIES MERES..alla o Dimarxos mas MONO gia to loutraki kserei na trexei, gia ta upoloipa xwria tis almwpias tpt kai eidikotera gia tin Aridaia mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ela sto loytraki na deis pos einai stolismeno tyfla na exei h thesaloniki exypne 9.18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!!Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΝΟ!!!!Αυτος ευτυχως εβαλε σε ολα τα χωρια τα καραβακια που ακομα και σημερα αν οχι ολα φωτιζουν αχνα την ανικανοτητα του σημερινου δημαρχου οχι να βαλει κατι παραπανω αλλα δεν συντηρισε και οσα εχουν σωθει!!!!ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!οντως μονο το λουτρακι εχει αξεια για αυτους στα αλλα χωρια μενουν καποια ζωντανα!!! που πιστεψαν οτι ενα απλο παιδι απο χωριο θα εμενε ετσι οπως ηταν. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!!! το αποτελεσμα το βλεπουμε ολοι.δημαρχος πουθενα καπου στο λουτρακι μπορει και να τον δειτε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ.
    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    Η, ΘΕΛΕΤΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ;
    ΠΑΣΟΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ (ΚΟΦΤΕΡΟΣ ΚΛΠ)ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΑ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.
    Η ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ. ΠΑΣΟΗΣ-ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ-ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. egw ena kserw oloi einai axristoi,oute o pasois kanei oute kanenas oloi to sumferon tous koitane.Giauto k den perimenw apo kanenan tipota,h eikona ths polhs k olhs tis almwpias einai aparadekth,fusika k den thumizei giortines meres alla egw den tha stathw toso ston stolismo oso stous dromous pou einai gematoi lakouves k kanenas den kanei tipota mono mpalomata kanoun exoume ksespash ta autokinhta mas eleos pia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 2.43.ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News