Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζει ενωμένη η Δημαρχιακή παράταξη της Αλμωπίας - Το παρασκήνιο του προσυμβουλίου

Τι έγινε στη χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου με τα στελέχη του

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε χθες το προσυμβούλιο της Δημαρχιακής παράταξης.

Αυτή η βδομάδα είναι πολύ κρίσιμη για τον Δήμο Αλμωπίας, καθώς πρόκειται να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου με τα στελέχη του, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και υπήρχε ουσιαστική ομοφωνία.

Σε αντίθεση με τα όσα αναφέρουν συγκεκριμένοι κύκλοι οι οποίοι επιδιώκουν προσωπικό συμφέρον, η Δημαρχιακή παράταξη συνεχίζει ενωμένη παρά τις μικρές διαφωνίες οι οποίες είναι λογικό να υπάρχουν όταν έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο διαφορετικών ανθρώπων.

Την ίδια στιγμή οι φήμες οργιάζουν...

...για αλλαγή των κεντρικών προσώπων, κάτι που σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν πρόκειται να γίνει τόσο σύντομα.

Ο Δήμαρχος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του και προσπαθεί να βρει άλλους τρόπους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
 

2 σχόλια:

  1. Γιατί μωρέ έχουν καλό κλίμα? όλοι εμεις που τους κατηγορούμε πως θα χαρούμε λίγο? μα γιατί μας το κάνετε αυτό? εμείς νομίζαμε οτι θα παραιτηθείτε? και τώρα τι θα κάνουμε εμεις οι πικραμένοι, ηττημένοι ,ζηλόφθονες κλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσεχε δημαρχε σου ετοιμαζουν παγιδα καποιοι επικυνδινοι γυρω σου,αργισαν να διαρεουν στην πιατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News