Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Αλμωπία: Ακυρώθηκε η ψήφιση του προϋπολογισμού μετά την απειλή της Αντιπολίτευσης

Όλο το ρεπορτάζ

Με… συνοπτικές διαδικασίες λύθηκε η Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας η οποία είχε ως μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού για το έτος 2012.

Αρχικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας αναφέρθηκε στην σοβαρότητα που έχει το συγκεκριμένο θέμα. Κάτι που δεν επιβεβαίωσε και έμπρακτα, καθώς ο πολυσέλιδος προϋπολογισμός δόθηκε (μόνο) στους δύο επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, λίγα λεπτά πριν την Συνεδρίαση.

Αυτό ενόχλησε τόσο τον Πέτρο Ζέρζη όσο και το Χρήστο Μπίνο οι οποίοι σε συνεργασία με τα στελέχη τους απείλησαν ότι...

...αν δεν αναβληθεί η ψήφιση θα αποχωρίσουν από την αίθουσα.

Τελικά η Δημοτική Αρχή φαίνεται ότι κατάλαβε το λάθος της και αποφάσισε να μεταθέσει τη συνέχεια για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012 στις 18:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση της αντιπολίτευσης βρήκε αρκετούς υποστηρικτές και από τη Δημαρχιακή παράταξη οι οποίοι όμως… εκδηλώθηκαν μετά το τέλος της Συνεδρίασης.
 

7 σχόλια:

  1. τελικα ο Μπινος ειχε για μια ακομη φορα δικαιο. Αυτο που διακρινει τη σημερινη δημοτικη αρχη ειναι η προχειροτητα με την οποια αντιμετοπιζει ολα τα θεματα. επιτελουσ ποτε πια θα μαθουν την λειτουργια του δημου; το μονο που ξερουν ειναι να φορολογουν τουσ δημοτεσ. Καλα τους ειπε στο προηγουμενο συμβουλιο και παλι ο Μπινος οτι ζηλεψαν τη δοξα του βενιζελου του φορομπηχτη.Φορολογησαν ακομη και το νερο με το οποιο οι αγροτες μας ποτιζουν,οπως φορολογησαν και τα βοσκοτοπια και οι κτηνοτροφοι θα πληρωσουν νεα χαρατσια του ΠΑΣΟΗ. >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO KALO EINAI OTI KAI O ZERSHS AKOLOYUHSE TON MPINO KAI ETSI H DHMOTIKH ARXH SOBAREYTIKE. PANTWS H ANTIPOLITEYSH TOYS PAREDVSE MATHMATA SOSTHS LEITOYRGEIAS TOY DHMOY. KAI NA SKEFTITE OTI PIA EINAI ENA XRONO PIA STO DIMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΖΕΡΖΗΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ...ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ? AN ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!Ή ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Ή ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέει ο αντιδήμαρχος οικονομικών για αυτό το φιάσκο; Ρωτήστε τον, aridaianews, να ακούσουμε την άποψη του. Πάλι οι προηγούμενοι φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ουτε ξερει τι του γινεται του πασο(κ)για...ιδεα δεν εχει τι πρεπει να κανει για τον δημο μας...τοσο λιγος για τοσα πολλα....κριμα..εχουμε οτι μας αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τιποτε δεν λειτουργεί σωστά. Ολα στο ποδι και προχειρα . οι ανθρωποι έχουν μεσανυχτα. παραδειγμα η λειτουργια της σχολικης επιτροπης . ο προεδρος αν και δασκαλος εχει χασει τα αυγα και τα καλαθια
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού φτάσατε στο σημείο να αγιοποιείται Μπίνο και Ζέρζη δεν αξίζει κανένας να υποβάλλει άλλο σχόλιο. Είστε άξιοι της ΥΠΟΤΥΠΩΔΟΥΣ αντίληψης σας για το τι ισχύει πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News