Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Το βίντεο-ντοκουμέντο της βραδιάς του Στρος Καν με την καμαριέρα



Για σκευωρία εναντίον του ισχυρού άντρα κάνει λόγο ο γαλλικός τύπος
 
Με πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου Sofitel στην Νέα Υόρκη η γαλλική εφημερίδα “Le Monde” δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση τις τελευταίες κινήσεις του τέως ισχυρού άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς και της καμαριέρας Νασιφάτου Ντιάλο που κατήγγειλε τον DSK για «σεξουαλική επίθεση».

Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο του βίντεο, είναι η στιγμή όπου οι υπεύθυνοι ασφαλείας της αλυσίδας ξενοδοχείων Accor, όπου ανήκει το Sofitel, κύριος Γέαργουντ και κύριος Μέι, μετά από συνομιλία με την καμαριέρα Νασιφάτου Ντιάλο, βρίσκονται μόνοι σε έναν άλλο χώρο του ξενοδοχείου και πραγματοποιούν αυτό που ονομάστηκε από τον γαλλικό Τύπο ως «ο χορός της χαράς.

Οι δύο υπεύθυνοι ασφαλείας αγκαλιάζουν και συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, λίγο πριν κληθεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο και ενώ ο Ντομινίκ Στρος Καν βρίσκεται καθοδόν για να συναντήσει την κόρη του Καμίγ για γεύμα.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται...
...καταγράφουν τις κινήσεις του Στρος – Καν το μοιραίο πρωινό της 14ης Μαΐου στη Νέα Υόρκη 15 λεπτά περίπου μετά τη στιγμή όπου σύμφωνα με την Νασιφάτου Ντιάλο και την εισαγγελία της Νέας Υόρκης ο DSK είχε ασελγήσει κατά της καμαριέρας του Sofitel. Ο πάλαι ποτέ «monsieur ΔΝΤ» φαίνεται να αποχωρεί από το ξενοδοχείο χωρίς καμία βιασύνη για να συναντηθεί με την κόρη του σε εστιατόριο της αμερικανικής μεγαλούπολης, ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας του ξενοδοχείου πανηγυρίζουν κυριολεκτικώς μετά τη συνάντησή του με την καμαριέρα.

French Broadcaster Shows Never-Before Seen Video... by AceVideos

protothema
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News