Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τα έψαλαν στο Δήμαρχο Πέλλας!

Ευχές δέχτηκε ο Γρηγόρης Στάμκος

Ευχές και κάλαντα δέχτηκε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος την παραμονή των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο. 

Σύλλογοι, μικρά παιδάκια με τα τραγούδια και τη μουσική τους δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Ανάμεσά τους ήταν οι μαθητές από τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ, το Ωδείο, η Εύξεινος Λέσχη Γιαννιτσών, η Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας, η χορωδία του Α και Β ΚΑΠΗ Γιαννιτσών, ο Σύλλογος Ποντίων Γιαννιτσών, η χορωδία Κρητών, ο Κωπηλατικός Όμιλος Γιαννιτσών καθώς επίσης και στρατιώτες από το στρατόπεδο του Καπετάν Άγρα.

Ο Δήμαρχος Πέλλας ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη.

Δείτε φωτογραφίες:






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News