Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

"Κλείδωσαν" οι εκλογές για τον Απρίλιο;

Άρωμα… εκλογών θα έχει ο φετινός Απρίλιος

Γύρω στα τέλη Μαρτίου θα προκηρυχθούν σύμφωνα με τα επικρατέστερα σενάρια οι εκλογές. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει ολοκληρωθεί το PSI.

Έτσι, οι κάλπες θα στηθούν πιθανότατα το διάστημα από τις 22 Απριλίου έως και το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου.

Πιθανότερη ημερομηνία για την διεξαγωγή τους θεωρείται και η 8η Απριλίου, Κυριακή των Βαϊων, ωστόσο οι αναλυτές υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να δοθεί μία παράταση λίγων εβδομάδων στην Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα...

...ο Πρωθυπουργός έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Καρατζαφέρη με τους οποίους έχει ήδη συναντηθεί, ενώ επίκειται σήμερα και η συνάντησή του –για τα ίδια θέματα- με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πάντως μετά τις γιορτές, την κυβέρνηση περιμένει αγώνας δρόμου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News