Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κατώτερη των περιστάσεων η ΔΕΗ Αλμωπίας

Ανίκανη να διαχειριστεί τα καιρικά φαινόμενα

Την πεποίθηση της πλειοψηφίας των πολιτών ότι δεν είναι ικανή να διαχειριστεί τα καιρικά φαινόμενα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά η ΔΕΗ Αλμωπίας και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Σήμερα Πέμπτη θυμήθηκε και πάλι την κακιά συνήθεια που έχει κάθε φορά που ψιχαλίζει, βρέχει ή φυσάει αέρας και… αναβόσβησε αρκετές φορές τα φώτα, καταστρέφοντας...

...ηλεκτρικές συσκευές και προκαλώντας οργή στους πολίτες.

Απλά απαράδεκτοι!
 

5 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ¨ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ Η ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to xaratsi na plhrwsoume,ta kainoyrgia hlektrika,h ton logariasmo?????
    mas exete bgalei to ladi ELEOS pia....
    den einai kratos ayto
    pou na vroume to dikio mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα ιδιωτικα να δουμε ασπρη μερα, με τους βολεμενους δεν εχει προκοπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήταν ιδιωτική εταιρία αυτοί που δεν έκαναν καλά την δουλειά τους,απλά θα απολύονταν.
    Η εταιρία θα ζητούσε χίλιες φορές συγγνώμη και θα έκανε τα πάντα για να μείνει κάποιος στο δίκτυό της(μιας και θα υπήρχαν και άλλες εταιρίες).
    Έχω ζήσει σε ''καπιταλιστική'' χώρα με πολύ δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες και το ρεύμα δεν κόπηκε ούτε δευτερόλεπτο.
    Προφανώς όμως ο έλληνας γουστάρει αυτή την κατάσταση,εξού και η άυξηση στα ποσοστά της αριστεράς.Κρατικά μονοπώλια σοβιετικού τύπου δεν θέλει; ας έχει και την ανάλογη παροχή υπηρεσιών λοιπόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ρεύμα κόβεται γιατί οι γραμμές είναι υπέργειες. Μια απλή υπογειοποίηση του δικτύου θα έλυνε το πρόβλημα, αλλά απαιτεί επενδύσεις. Η ΔΕΗ είναι μόνο κατ΄ όνομα δημόσια επιχείρηση, πάνω από το 70% των μετοχών ανήκουν σε ιδιώτες , η πολιτική της είναι τέτοια ώστε να εξασφαλίζει τα συμφέροντα των μετόχων της κι όχι της κοινωνίας. Αυτή τη ΔΕΗ θέλησαν αυτοί που κυβέρνησαν στην Ελλάδα ( ΠΑΣΟΚ & ΝΔ) και όχι ο Χάρυ Πότερ, ο Ζαγοράκης, ο Μπαξ Μπάνυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News