Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Ανάβουν τα αίματα" στον Δήμο Αλμωπίας;

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις
Συμπαραστάτη του Δημότη και Δημοτικής Αρχής

Ο Σταύρος Κλεισούρης φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την κόντρα που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό ανάμεσα στον ίδιο και τον Πέτρο Ζέρζη.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Δήμου αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να προσπεράσει τους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και πως ετοιμάζει νέα αντεπίθεση.

Αυτό δεν βρίσκει απόλυτα σύμφωνη τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο, ο οποίος θεωρεί ότι αυτό δεν θα κάνει καλό στην γενικότερη εικόνα της λειτουργίας και της ευρυθμίας του Δήμου.

Ωστόσο, ο κ. Κλεισούρης δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πίσω, κάτι που «διατυμπανίζει» με κάθε ευκαιρία.

Και αν κρίνουμε από τους διαπληκτισμούς των τελευταίων Δημοτικών Συμβουλίων μεταξύ των δύο ανδρών, σίγουρα και η άλλη πλευρά δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Την ίδια στιγμή, ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι αρμόδιοι, προσπαθούν να πετύχουν...

...μία συνεργασία με τους τέσσερεις πρώην Δημάρχους Αριδαίας και Εξαπλατάνου (Ζέρζη, Μπίνο, Τουφεγγόπουλο, Παλίκογλου) με στόχο το κοινό μέτωπο απέναντι στους εργολάβους.
 

5 σχόλια:

  1. Κοινό μέτωπο εναντίον των εργολάβων δεν μπορεί να υπάρξει, οι "πρώην" και οι εργολάβοι αποτελούν τις 2 όψεις του ιδίου προβλήματος. Αλλά επειδή η αχαριστία είναι ¨συστατικό¨ της πολιτικής, κάποιο κάρφωμα δεν αποκλείεται. Αλλά από την άλλη, υπάρχει και η "ομερτά", ή ελληνικά "μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια" ή το άλλο για το μάτι του κόρακα. Αυτοί που καταχρέωσαν τους δήμους Αριδαίας και Εξαπλατάνου, σε αγαστή συνεργασία με τους εργολάβους, για πιο λόγο να θέλουν να συμβάλουν στη διάσωση του Δ. Αλμωπίας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΣΑ ΝΑ ΗΡΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 200.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΟΝΟ; Ο ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χρυσό κατσαβίδι αθωώθηκε και οι φανφάρες των δημοτικών αρχόντων έμειναν για να θυμιζουν τον ερασιτεχνισμό και την επικινδυνότητα τους. Ο δήμος χρεώθηκε αρκετές χιλιάδες ευρώ από αυτούς που ξέχασαν να κάνουν την δουλειά τους και επί πλέον πλήρωσαν με λεφτά του δήμου δικηγόρους για ανακοπές χαμένες από χέρι. Ο συμπαραστάτης πρέπει να αποδείξει ότι έχει μάτια και αυτια για όλους και όχι μόνο για τον Ζέρζη και τον Τουφεγγόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News