Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η Lady Gaga στο Gay festival της Σκιαθου!

Στόχος των υπεύθυνων του Festival, είναι η Lady Gaga να δώσει το παρόν, την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων
Η εκκεντρική τραγουδίστρια θα έρθει στη χώρα μας, με προορισμό το καταπράσινο νησί των Σποράδων, που έχει γοητεύσει πολλούς εγχώριους και διεθνείς celebrities.

Η 24χρονη σταρ, γνωστή για τις σέξι της εμφανίσεις και την προκλητική της συμπεριφορά, αναμένεται να τραγουδήσει στο Gay Festival που θα διεξαχθεί στο νησί, από τις 12 έως και τις 15 Ιουλίου.

Στόχος των υπεύθυνων του Festival, είναι η Lady Gaga να δώσει το παρόν, την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων.

Ήδη σύμφωνα με την «Espresso», οι ιθύνοντες έχουν επικοινωνήσει με τον manager της διάσημης τραγουδίστριας, και όπως όλα δείχνουν...

...η ίδια έχει πει το «ναι»!

Έτσι, το καλοκαιράκι ετοιμαστείτε, γιατί η εκκεντρική σταρ θα έρθει για δεύτερη φορά στη χώρα μας, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του… ωφελίμου. Δηλαδή δουλειά και διακοπές.

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη της για την χώρα μας, η οποία θα της μείνει αξέχαστη!

Το Σεπτέμβριο του 2010 είχε επισκεφτεί την Κρήτη και όλοι θυμόμαστε την καυτή δήλωση που είχε κάνει, ότι στη χώρα μας, εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα, απόλαυσε και το… σεξ!

Όπως και να΄χει, η άφιξη της Lady Gaga στη χώρα
μας, θα σηματοδοτήσει την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας, καθώς πρόκειται για μια star παγκοσμίου βεληνεκούς, η οποία θα «πλημμυρίσει» την Σκιάθο με χιλιάδες επισκέπτες!

Αναμένουμε λοιπόν…

---
seleo.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News