Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Γ. Τράγκας: O Καραμανλής «έπρεπε» να φέρει τον Παπανδρέου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε

Σε ένα αποκαλυπτικό video ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Τράγκας σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εκπομπή του κ. Γιώργου Παπαδάκη από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 «αποκαλύπτει» πως έπρεπε ο Κ. Καραμανλής να φέρει στην εξουσία τον Γιώργο Παπανδρέου αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα (από το ύφος της κουβέντας του) ότι πιέσθηκε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Την ίδια ώρα σημείωσε ο Γ. Τράκας εμφανίζουν αυτό του παλικάρι ως τον προθυμότερο των προθύμων. Του λεει (ο Γ. Παπανδρέου) ότι μην ανησυχείτε εγώ θα τα παγώσω όλα με του Ρώσους, τα γράφουν όλα οι Αμερικανοί.

Έχεις δει κανένα μεγάλο κανάλι να αναπαράγει το Wikiliks; Αποκαλύπτει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος κ. Μέρκελ πίεζε τον Καραμανλή σε διάφορα θέματα, όχι μόνο για το Σκοπιανό. Ο Σαρκοζύ ήταν...

...«εντάξει» άνθρωπος έως του σημείου που έφυγε ο Κωστάκης.. τρελαινόταν που και που και ζητούσε να αγοραστούν Γαλλικά αεροπλάνα, αλλά εντάξει..

Επίσης ξανά αναφέρθηκε ο κ. Τράγκας στα μηνύματα που λάμβανε ο Καραμανλής από μυστικές υπηρεσίες.. πχ ήταν ένα παλικάρι στην Αμερικάνικη πρεσβεία ο κ. Πράϊς οικονομικός ακόλουθος τότε, και τώρα είναι στο Εθνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Πολιτειών, που φώναζε μέσα στην πρεσβεία «δώστε μου κρέας να ταΐσω το τέρας», και εννοούσε πληροφορίες κατά του Κ. Καραμανλή που τις προωθούσε αναλόγως.

Η ΕΥΠ δεν είναι άχρηστη, και εμείς κάναμε υποκλοπές στους Αμερικανούς, και αυτά δεν συγχωρούνται, και είχαμε υποκλέψει όσα λέγονταν…

Επίσης κάνει σκληρές αναφορές στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου (ακροδεξιά συμμαχία την χαρακτήρισε) παει να υπογράψει το αλυσόδεμα της χώρας, και οδηγούν την τρίτη ηλικία στον αποτεφρωτήρα… μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό..

Δείτε την συνέχεια στο Video που ακολουθεί
 


---
Πηγή: pisoporta

1 σχόλιο:

  1. Οτι και να λετε κυριε ΤΡΑΓΚΑ πολλα ηταν τα λαθει του Καραμανλη και κυριως ασυγχωρητα.Λαθος που εκανε κονε με την Ρωσια, λαθος που εβαλε βετο στους σκοπιανους,λαθος που δεν μειωσε τις συνταξεις, λαθος που δεν απελησε 200000 δημοσιους, λαθος που δεν εδιωξε χιλιαδες συμβασιουχους που εβαλε το πασοκ, λαθος που επιδοτησε τους τριτεκνους, λαθος που δεν μειωσε τις στρατιωτικες δαπανες, λαθος που μειωσε την στρατιωτικη θητεια, λαθος που δεν εκλεισε την ΕΡΤ,λαθος που πουλησε την ολυμπιακηκαι το μεγαλυτερο λαθος που κρατουσε κοντα του καμια δεκαρια αρχιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News