Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Αυτός την απάτησε, αυτή τον... έδειρε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

H Lisa Alyounes δεν καταλαβαίνει από δημόσιους χώρους ή τρένα και σταθμούς! Αφού ο φίλος της την απάτησε, θα το πληρώσει!

Έτσι στο video που τράβηξε κάποιος επιβάτης, εκείνη δέρνει το φίλο της μέσα σε τρένο στο New Jersey, επειδή την απάτησε.

Το περιστατικό συνέβη στις 29 Νοεμβρίου στο τρένο που εκτελεί τη γραμμή του ποταμού στο Camden. Η 26χρονη τον σπρώχνει και τον βρίζει και στη συνέχεια του ρίχνει κλωτσιές, γροθιές και χαστούκια!

Στο τέλος παρεμβαίνει η αστυνομία και συλλαμβάνει την κοπέλα, κι έτσι και ο άνδρας γλυτώνει το ξύλο...


Ginger Cheater Mad Girlfriend by Stefanelonikitelo

---
Πηγή: e-radio

1 σχόλιο:

  1. Χμ, νόμιζα ότι μιλάμε για μια απλή περίπτωση επίθεσης. Αν και δεν είχα ήχο για το βίντεο, οι εικόνες ήταν αποκαλυπτικότατες.

    Ο νεαρός επέδειξε σπάνια αυτοσυγκράτηση και δεν έκανε "αλοιφή" την αναιδέστατη μικρή παρά τα ασταμάτητα χτυπήματα που δεχόταν.

    Η μικρή από την άλλη φαίνεται ότι χρειάζεται κράτηση χωρίς αναστολή και ψυχοθεραπεία. Το κορίτσι απλά δεν είναι καλά.

    Και το αξιοσημείωτο της υπόθεσης: όταν ένας άντρας επιτίθεται μέσα σε κόσμο, θα βρεθούν κάποιοι που θα τον σταματήσουν. Όταν μια γυναίκα κάνει το ίδιο, όλοι είναι απλά θεατές. Με τα χτυπήματα που δέχτηκε ο νεαρός θα μπορούσε να είχε υποστεί από διάσειση έως κάταγμα. Αν αυτό είναι ο φεμινισμός, τότε να τον χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News