Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νέες επενδύσεις ύψους 11 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τί δήλωσε ο Διονύσης Ψωμιάδης

Δέκα νέες επενδύσεις συνολικού ύψους 11.352.160 ευρώ εγκρίθηκαν για την Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο της αξιολόγησης των προτάσεων βάσει του νέου αναπτυξιακού νόμου 3908/2011. Συνολικά, στη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας είχαν υποβληθεί 14 επενδυτικά σχέδια στην κατηγορία «Περιφερειακή Συνοχή».

Όπως δήλωσε σχετικά ο αν. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ.Ψωμιάδης, «Υπάρχει ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση παραγωγικών επενδύσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στην πρωτόγνωρη οικονομική συγκυρία που ζούμε...

...δεν έχουμε περιθώρια για κωλυσιεργίες. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε χρηματοδοτικό όπλο που μας δίνεται καθώς και να διευκολύνουμε τους ιδιώτες που θέλουν να επενδύσουν στη γη της Κεντρικής Μακεδονίας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News