Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πέμπτο το ΠΑΣΟΚ και σε νέα δημοσκόπηση – Κάτω από 20% η ΝΔ

Νέα δημοσκόπηση που προκαλεί πονοκέφαλο στο ΠΑΣΟΚ

Σταθερά στην… πέμπτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, όπως προκύπτει και από νέο γκάλοπ της ΕΤ3.

Σε δείγμα 1.001 ατόμων από όλη την Ελλάδα, η έρευνα που έκανε η εταιρεία ToThePoint στις 26-28 Ιανουαρίου αναδεικνύει τη ΝΔ πρώτο κόμμα με ποσοστό 18.6%, το οποίο προφανώς δεν της εξασφαλίζει αυτοδυναμία και προετοιμάζει το έδαφος για δικομματικές ή και τρικομματικές κυβερνήσεις.

Δεύτερο κόμμα είναι το ΚΚΕ με ποσοστό 8,7%, στην επόμενη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,2% ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Δημοκρατική Αριστερά με 7,5%.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπο με πρωτόγνωρα νούμερα δημοσκοπήσεων αφού αγγίζει το 7%, ενώ καθοδική είναι η πορεία και του ΛΑΟΣ με 4,3%.

Αξιοσημείωτο είναι και το 3,6% των...

...Οικολόγων Πράσινων αλλά και το 1,7% της Χρυσής Αυγής. Μεγάλο είναι, πάντως, το ποσοστό των αναποφάσιστων (24,2%) αλλά και όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα (9%).

Αρνητικός ο απόηχος της κυβέρνησης Παπαδήμου στους περισσότερους Έλληνες

Αρνητική εικόνα έχει αφήσει η εικόνα της κυβέρνησης Παπαδήμου στην πλειοψηφία των Ελλήνων, σύμφωνα με την έρευνα.

Πάνω από τους μισούς (55,4%) αξιολογούν αρνητικά το έργο της κυβέρνησης συνεργασίας, ενώ ποσοστό μόλις 16,7% έχει θετική άποψη. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από ένα μήνα, αρνητική εικόνα για την κυβέρνηση Παπαδήμου είχε μόλις το 32,4%...

Διχασμένη η κοινωνία για το χρόνο των εκλογών

Διχασμένη εμφανίζεται, εξάλλου, η ελληνική κοινωνία για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Η πλειοψηφία (30.1%) τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής τους το συντομότερο δυνατό, ενώ 15,4% έδειξε πρόθυμο να περιμένει μέχρι το Πάσχα. Αντίθετα σχεδόν 1 στους 10 (8,6%) απάντησε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν στο τέλος του 2012, ενώ 3 στους 20 (16,8%) επιθυμούν η παρούσα κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία.

---
Πηγή: star.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News