Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας - Εδεσσαϊκός 3 - 0

Στον μεγάλο τελικό η Πέλλα

Μετά από μια μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Εδεσσαικού ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας συνέτριψε με 3-0 τους παίκτες του Σέρτζιο Τσολάκοβιτς παίρνοντας την ρεβάνς για την ήττα τους στο πρωτάθλημα της Α1.

Μια νίκη που τους φέρνει στον μεγάλο τελικό απέναντι στην ομάδα του Ν. Μυλοτόπου όπου κέρδισε στον άλλο ημιτελικό τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών με σκορ 3-2.

Οι παίκτες του Ανδρέα Βοιτσίδη μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έκαναν αισθητή την παρουσία τους ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τουλγαρίδη με ασύληπτο σουτ-λόμπα εκτός της μεγάλης περιοχής με τον Πασχαλίδη να μην μπορεί να αντιδράσει. Η πίεση των κόκκινων συνεχίστηκε και τα επόμενα λεπτά χωρίς όμως να δημιουργούν την μεγάλη φάση μέσα στην περιοχή των τριαινοφόρων.

Ο Εδεσσαικός ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία κυρίως με ενέργειες των Βοτάρη και του νεοαποκτηθέντα Τσότσιου χωρίς ουσία.

Στο 40' υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους Τανταλίδη και Λαφαζανίδη κυρίως λόγω του δυναμικού αλλά όχι αντιαθλητικού παιχνιδιού του πρώτου, που κατάφερε να κρατήσει τον έμπειρο επιθετικό της Έδεσσας μακριά από τον καλό του εαυτό.

'Ετσι έληξε το ημίχρονο και οι ομάδες...

...οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο με την Πέλλα να πετυχαίνει εκ νέου τέρμα και να κάνει το 2-0 με τον Κορώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ και δυνατή κεφαλιά του αμυντικού της Πέλλας μέσα από την μικρή περιοχή. Ξέφρενα πανηγύρια στις κερκίδες του γηπέδου από τους οπαδούς των γηπεδούχων και τους παίκτες να γίνονται ένα "κουβάρι" μπροστά τους. Ο Εδεσσαικός δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά και το δεύτερο τέρμα που δέχτηκε με αποτέλεσμα ο Ηλιγάκης ύστερα από έξοχη σέντρα του Τουλγαρίδη να πιάνει την δυνατή κεφαλιά στο 52' να πετυχαίνει το 3ο τέρμα της ομάδας του και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των γηπεδούχων.

Μετά το 3-0 οι ρυθμοί έπεσαν και παρέμεινε το σκορ ως το τέλος με την Πέλλα να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα έγινε από την τηλεόραση ΕΓΝΑΤΙΑ της Θεσσαλονίκης και θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 21:30.

Η διαιτησία των Μιχαηλίδη-Γεωργίου-Παναγιωτίδη ήταν άριστη χωρίς να έχουν την μεγάλη φάση στις περιοχές των 2 ομάδων.

ΠΕΛΛΑ: (ΒΟΙΤΣΙΔΗΣ) ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΚΟΡΩΝΑΣ, ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ, ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΛΑΓΟΓΕΝΗΣ, ΣΑΛΙΚΑΣ, ΗΛΙΓΑΚΗΣ, ΣΤΑΓΚΟΣ, ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΣΑΣ

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: (ΤΣΟΛΑΚΟΒΙΤΣ) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΟΥΖΟΥΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ, ΓΚΙΝΗΣ, ΤΣΟΠΤΣΗΣ, ΛΟΥΣΗΣ, Β
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News