Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

«Νεκρό» κοριτσάκι του τσουνάμι βρέθηκε ζωντανό 7 χρόνια μετά!

Η Wati εξαφανίστηκε μετά το τσουνάμι που έπληξε την περιοχή στην οποία ζούσε

Ανάμεσα στους θεωρούμενους νεκρούς του τσουνάμι της Ινδονησίας ήταν και ένα 8χρονο κορίτσι, η Wati.

Η Wati εξαφανίστηκε μετά το τσουνάμι που έπληξε την περιοχή στην οποία ζούσε.

Οι γονείς της και τα δυο της αδέρφια την έψαχναν για πάρα πολύ καιρό, μέχρι να χάσουν κάθε ελπίδα και να σταματήσουν πλέον να την αναζητούν.

Όμως 7 ολόκληρα χρόνια μετά την καταστροφή, η Wati βρέθηκε!

Η ίδια έπασχε από αμνησία και τη μεγάλωσε μια γυναίκα που την υποχρέωνε να...

...ζητιανεύει, όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο παππούς της.

Τη βρήκαν να τριγυρνάει άσκοπα στο δρόμο και όταν τη ρώτησαν απάντησε ότι αναζητεί τους γονείς της, όμως δεν μπορούσε να θυμηθεί κανένα άλλο όνομα εκτός από εκείνο του παππού της Ιμπραήμ. Ένας γνωστός του πήγε και τον βρήκε, συνοδευόμενος από μια έφηβη. Εκείνος, βλέποντας πολλά κοινά με τη χαμένη εγγονή του, τηλεφώνησε στη μητέρα και στον πατέρα της.

Η μητέρα της την αναγνώρισε από κάποια σημάδια στο σώμα της. Παραμένουν πάντως πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της έφηβης πλέον Wati, την περίοδο της εξαφάνισης.

---
Πηγή: e-radio
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News