Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πέτρος Ζέρζης - Χρήστος Μπίνος θυμήθηκαν την παλιά τους κόντρα;

Οι φιλοδοξίες του Πέτρου Ζέρζη που εκνεύρισαν τον Χρήστο Μπίνο

Για λίγο κράτησε όπως όλα δείχνουν το καλό κλίμα μεταξύ του Πέτρου Ζέρζη και του Χρήστου Μπίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρώην Δήμαρχοι Αριδαίας αν και τον τελευταίο καιρό είχαν βρει έναν κώδικα επικοινωνίας, τώρα θυμήθηκαν τη σκληρή κόντρα που τους χώριζε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του κ. Μπίνου κάνουν λόγο για «εμμονή» του Πέτρου Ζέρζη με τον Δημαρχιακό θώκο, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνει άτυπα ότι θα διεκδικήσει και πάλι τον Δήμο.

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος Μπίνος έχει στο μυαλό του την ένωση της κεντροδεξιάς για την κατάκτηση του Δήμου Αλμωπίας στις Δημοτικές εκλογές του 2014 με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής στο «τιμόνι». Ωστόσο ο Πέτρος Ζέρζης έχει προσωπικές φιλοδοξίες και δεν το κρύβει.

Όλη αυτή η κατάσταση...

...έχει προκαλέσει εκνευρισμό στο «στρατόπεδο» του Χρήστου Μπίνου, γεγονός το οποίο κρύβει επιμελώς κατά τη διάρκεια των Συμβουλίων, ελπίζοντας ότι ο μέχρι πρότινος πολιτικός αντίπαλός του θα συνετιστεί και θα ακολουθήσει κοινή γραμμή για το καλό της κεντροδεξιάς.
 

20 σχόλια:

  1. ΔΥΟ Γ......Ι ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΝ έχετε χρήματα για πέταμα τολμήστε κύριοι. Αποτύχατε και οι δύο για διαφορετικούς λόγους ο ένας για κακοδιαχείριση και ο άλλος λόγω χαρακτήρα οπότε παιδιά αν θέλετε να κάνετε πάλι μάγκα τον Πασόη τολμήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον προηγούμενο.
    Ο ένας λόγω αλλαζονείας και χαρακτήρα και ό αλλος λόγω κακοδιαχείρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΠΙΘΑΝΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ. ΠΑΣΟΗ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα πρασινα αλογα του Πασοη ριχνουν λασπη. Κατηγορουν και βριζουν καθε μερα. μεχρι χθες μας ελεγαν οτι τον Ζερση θα τον κλεισουν φυλακη για κλοπες στα λουτρα. Ρε παιδια ειστε εξουσια τι στο καλο κανετε; ο καιρος περνα και τα ψεματα σας περρισεψαν. ρε παιδια ειστε συκοφαντες. το παραμυθι σας δεν εχει πια δρακο.Πασοη τον ιουνιο του 2014 ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΧ ΠΑΣΟΗ, ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ,ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «εμμονή» του Πέτρου Ζέρζη,,,
    ο Πέτρος Ζέρζης έχει προσωπικές φιλοδοξίες και δεν το κρύβει. ,,,,,
    ελπίζοντας ότι ο μέχρι πρότινος πολιτικός αντίπαλός του θα συνετιστεί και θα ακολουθήσει κοινή γραμμή για το καλό της κεντροδεξιάς.(Πέτρος Ζέρζης)
    <<>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.......ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. prosexte mhn bretheite pro ekplixeos me ths ekloges den einai mono aytoi oi treis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Πέτρος και ο Τάκης φυσικά και θα συνεργαστούν για 2 λόγους: 1)γιατί και οι δύο πάντα έβαζαν το συμφέρον του τόπου αλλά και της κεντροδεξιάς πάνω από το δικό τους. και 2) γιατί όλοι οι πολίτες της Αλμωπίας αναπολούν τις θητείες τους (σήμερα 8 στους 10 Καρατζοβίτες κοιμούνται και ξυπνούν με τον πόνο και το ερώτημα: "πότε επιτέλους θα τα βρουν ο Πέτρος, ο Τάκης αλλά και ο Τουφεγγόπουλος για να σωθεί ο τόπος;;;" Οι υπόλοιποι 2 στους 10, πιστεύουν (αν είναι δυνατόν) ότι, οι ψηφοφόροι δεν τους έδωσαν δεύτερη ευκαιρία επειδή δεν ήταν ικανοποιημένοι από το έργο και τη συμπεριφορά τους. Επίσης νομίζουν (οι αφελείς) ότι, τα χρέη του δήμου, των λουτρών και της ΔΕΥΑ έχουν σχέση με τα προηγούμενα 8 χρόνια! Αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:ΑΝ....ΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΥΛΟΣ,ΖΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΟΣ,ΛΕΜΕ ΑΝ...ΕΝΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΥΤΟ ΚΑΡΑΦΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΛΜΩΠΟΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ,ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός ή αυτή που θα δεχτεί (αν ποτέ συμβεί αυτό το απίθανο σενάριο) να στηριχτεί από το "χθες" των δήμων Αριδαίας και Εξαπλάτανου, τι σχέση μπορεί να έχει με το "αύριο" της Αλμωπίας; Και αν ποτέ εκλεγεί δήμαρχος "υποχρεωμένος" σε αυτούς που ο λαός καταψήφισε, τι σόι δήμαρχος θα είναι αυτός;;
    Και τέλος, πως μπορούν οι τρεις να "εκλέξουν" άλλον δήμαρχο, τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να εκλεγούν οι ίδιοι;;; Ο Πασόης είναι δήμαρχος γιατί είναι αυτό που είναι. Οι άλλοι τρεις δεν είναι δήμαρχοι γιατί είναι αυτό που είναι, και αυτό δεν προέκυψε τυχαία, ψήφισε πριν ένα χρόνο ο λαός και αποφάσισε να αφήσει πίσω το ¨χθες¨ και το ποτάμι (όπως όλοι οι σώφρονες γνωρίζουν) δεν γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΧΑΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΣΤΕ!!ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΑ ΕΙΤΕ ΕΝΩΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ..ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ "ΜΠΙΝΟΥ" ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΣΙΝΗΦΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΔΑΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΠΝΟ ΖΕΡΖΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΙΣΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΟΥΝ ΥΠΟΨΙΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ. ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάτι άσχετο για τον/την 8.27 η φράση "πράσσειν άλογα" είναι αρχαία. (πράττω = κάνω, άλογο = μη λογικό)
    κ όχι πράσινα άλογα,sorry για τη διόρθωση αλλά θα έσκαγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kante kamia allh doyleia kai oi dyo eidame ta xairia sas tosa xronia ola gia ton eayto sas.................dagkoto p a s o i kai fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδη ενας χαζοδασκαλος που ξερουμε ποιος ειναι γραφει συνεχεια εδω μεσα θα του πω απλα οτι εισαι ενας απλος καμμενος γραφικος φασιστας...η φουντουκιδου ακομα σε ψαχνει οχι ομως για το αρχειο που εκλεψες αλλα για να σε παραπεμψει στο νευρολογο θειο σου στην αριδαια...η εποχη που τα φιδια ετρωγαν στο σπιτι του μπινου παριστανοντας ξετσιποτα πως ειναι κολητοι του μπινου τελειωσε! Εχουν γνωση οι φυλακες καμμενεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τους δρομους που περπατατε και δεν πεφτατε στισ σημερινες λακουβες, τα φωτα που την νυχτα αναβουν για να μην πατατε σκ..α, τα φωτα που αναβουν στις γιορτες για να νοιωθετε ομορφα και γιορτινα, τους πεζοδρομους που καθε μερα χρησιμοποιητε, το νερο που πινετε, τα δυο νεα σχολεια που στελνετε τα παιδια σας,τα λουτρα για τα ποια συνεχεια μιλατε,τον δρομο για το ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ απο ΟΡΜΑ, τις υδατοδεξαμενες στη Σωσανδρα,τις διαβασεις ανω-κατω Ροδονια,αγαθη-βαρεινου,την πλατεια διπλα στο ΙΚΑ,το Ωδειο που στελνετε τα βλασταρια σας, κλειστη αγορα, κολυμβυτηριο, περιφεριακος στο "ξενιτιδειο" διαπλατηνση του δρομου Αριδαιας προς Εξαπλατανο [εως την στροφη προς Βορεινο} ,χωρο που οι Ποντιοι εστησαν το μνημειο τους και,και,και,{ΡΕ ΜΠΙΝΟ,ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ειναι πολλα αυτα που εκανες και δεν χωρανε να τα γραψω ολα}, αυτα συμπολιτες δεν εγιναν μονα τους, καποιος τα εκανε. οταν εφυγε τι συνεχεια εργων υπηρξε εκτοσ απο την ολοκληρωση αυτων που ο Μπινος ξεκινησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News