Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση - Οι κορυφαίοι ζητούν την έξοδο Παπανδρέου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται να εμφανίσει χρονοδιάγραμμα των καταστατικών διαδικασιών που προκρίνει

Η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό κρίσιμο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει, με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά και άπαντες να περιμένουν τον Γιώργο Παπανδρέου να ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται να εμφανίσει χρονοδιάγραμμα των καταστατικών διαδικασιών που προκρίνει χωρίς όμως να τις συνδέσει με δική του αποχώρηση, παρά τις πιέσεις που δέχεται έμμεσα ή άμεσα από κορυφαία στελέχη της Ιπποκράτους.

Με την αγωνία για το μέλλον του κόμματος να έχει χτυπήσει κόκκινο, ενδεχόμενη απόπειρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να κερδίσει επιπλέον πολιτικό χρόνο πιθανόν να πυροδοτήσει τάσεις… ανταρσίας καθώς τα μηνύματα για καθαρές λύσεις και κουβέντες έρχονται από πολλές πλευρές, μετά και την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου λίγες μέρες πριν το τέλος του έτους που ανέβαλε τις αποφάσεις/ανακοινώσεις για την αυριανή συνεδρίαση.

Ο «νούμερο 2» της κυβέρνησης αλλά και του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζει μέσω τρίτων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι...

...οι αποφάσεις του πρέπει να είναι προσεκτικές και ξεκάθαρες διότι θα έχουν επίπτωση τόσο στην ενότητα του ΠΑΣΟΚ όσο και στη συνοχή και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης.

Ήδη, πάντως, η παρέμβαση του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, Νίκου Παπανδρέου, με άρθρο που τον καλεί να μην παραιτηθεί, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εντός του κόμματος με πολλούς να προεξοφλούν ότι ο Γιώργος για ακόμη μία φορά ενδεχομένως να αποπειραθεί ένα «στρίβειν δια του αρραβώνος», το οποίο θα μετατρέψει λογικά την αυριανή συνεδρίαση σε πεδίο μάχης…

---
Πηγή: Star.gr
 

1 σχόλιο:

  1. ολοι αυτοι που εφεραν την χωρα στο εσχατο σημειο,ερχονται τωρα να μας πεισουν οτι ειναι η μονη λυση στο προβλημα αρκει να γινουν αρχηγοι του πασοκ.Θελω να πιστευω οτι ο ψηφοφορος του πασοκ θα κρινει σοφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News