Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Διευκρινίσεις για την ποιότητα του νερού που καταναλώνει η Αλμωπία

Τι είπε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ

Στην ποιότητα του νερού που καταναλώνουν οι πολίτες της Αλμωπίας, αναφέρθηκε ο Βασίλης Κανονίδης μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τον Χρήστο Μπίνο.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ανέφερε ότι "αναλύσεις έχουν γίνει σε όλα τα χωριά και τα αποτελέσματα είναι στη διάθεση κάθε πολίτη".

Επιπλέον αναφέρθηκε στις δυσκολίες της Επιχείρησης λέγοντας πως δίνει καθημερινά έναν αγώνα για να την κρατήσει όρθια. Όπως είπε "η ΔΕΥΑ Αλμωπίας δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ από το Υπουργείο, σε αντίθεση με τις πρώην αντίστοιχες Επιχειρήσεις Αριδαίας και Εξαπλατάνου οι οποίες είχαν εισπράξει 350.000 ευρώ".

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δ.Σ...

...δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά στην επίμαχη επιστολή του Τάσου Θεοδωρίδη με την οποία ο Αντιπρόεδρος καταλόγισε ευθύνες στον κ. Κανονίδη.
 

6 σχόλια:

  1. to nero ths apsalou pou pernaei apo amiantosolines?logos kanenas tosa xronia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πληρώστε αυτά που χρωστάτε και όλα θα γίνουν εσείς εκεί στην άψαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν ανακοινώνονται επίσημα τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις νερού και φυσικά και τα αντίστοιχα χημικά και ελπίζω διαπιστευμένα εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν??? Πρέπει ο κάθε πολίτης να επισκευτεί τον Δήμο Αλμωπίας και να ζητήσει τα αποτελέσματα?
    Είναι ένα θέμα που αφορά άμεσα την υγεία των πολιτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο απάντηση ο φίλος και συμπολίτης μας,(πληρώστε για να έχετε καλή ποιότητα πόσιμου νερου?)...
    Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος γιατι δεν είσαι ενημερωμένος σωστα.
    Δεν είναι μόνο οι κάτοικοι της Αψάλου που έχουν αγωγους ύδρευσης απο αμύαντο,έχουν και άλλα χωριά όπως και στους Προμάχους.
    Αλλα μάλλον θα πεις αφού δεν πληρώνουν ας πεθάνουν και αυτοι.
    Και τη γίνετε με τους συμπολίτες μας που είναι τυπικοι στις πληρωμές τους?
    Να πεθανουν και αυτοι...
    Είναι ντροπη για όλους μας να ευχόμαστε το κακό τον συνανθρωπον μας.
    Στους Προμάχους το νέρο κάνει μόνο για σφουγκάρισμα,αφου έχει τόσο χλώριο που δεν πίνετε,και κάθε φορά που γίνετε διακοπή ρευματος το μηχάνημα χλωρίοσης ρίχνει αυτόματα ξανά και ξανά χλώριο,με αποτέλεσμα το νερό να μην είναι πόσιμο.
    Όλοι οι κάτοικοι αγοράζουν νερό άρα το πληρώνουν.

    Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ σε ερώτηση που του έγινε απάντησε πως οι σωλήνες αμυάντου με τα χρόνια έχουν πιάσει μια πράσινη ουσια η οποια εμποδίζει την επαφη του νερου με τον αμύαντο.
    Αν είναι δυνατόν.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ θα πρέπει να γνωστοποιούνται τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσων εφόσον αφορά την υγεία όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΒΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ.ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟ Η ΔΕΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. """πληρώστε αυτά που χρωστάτε και όλα θα γίνουν εσείς εκεί στην άψαλο!""""
    απεναντι σε αυτη την λογικη του πασοκου προτασουμε την αλληλεγγυη προς τους συμπολιτες μας. απεναντι στη διακριση προτασουμε τις ισες ευκαιριες για ολους. οχι εσεις στην αψαλο λες και ειναι πολιτες 3ης διαλογης...οχι εσεις στον εξαπλατανο λες και ειναι 2ης κατηγοριας...ενω εσεις στο λουτρακι ειστε απο αλλου...μονο ενας πασοκος φανατικος ανθρωπος σαν αυτους που βουλιαξαν την χωρα μας θα ελεγε πληρωστε εσεις στην αψαλο και θα σας δωσουμε να πιειτε νερο!!!!!. ακριβως αυτη ειναι η νεα δημοτικη αρχη του τοπου...δικοι μας---δικοι σας--- και ποτε εμεις!! Πασοκο-λογικη απο φανατικους περιθωριακους ανθρωπους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News