Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το μεγάλο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι

Ανακοίνωση της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το μεγάλο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2012 και θα περιλαμβάνει εκτός από την μεγάλη παρέλαση και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.) στα πλαίσια υλοποίησης των εκδηλώσεων για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2012 και προκειμένου να προβεί στην ανάθεση των παρακάτω ειδών και υπηρεσιών προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει προσφορά για τα παρακάτω είδη/εργασίες:

1. Προμήθεια και καύση πυροτεχνημάτων μετά το τέλος της εκδήλωσης στις 26/02/2012.

2. Εγκατάσταση και λειτουργία Ηχητικών και Φωτιστικών Εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της Μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης στις 25/02/2012, του Πάρτι Νεολαίας στις 24/02/2012 και της συναυλίας στις 18/02/2012.

3. Εκτύπωση αφίσας, μονόφυλλου διαφημιστικού εντύπου και 8σέλιδου προγράμματος των εκδηλώσεων.

Οι προσφορές θα κατατίθενται σε σφραγισμένο φάκελο στο γραφείο πρωτοκόλλου της Επιχείρησης μέχρι την Τετάρτη 18/01/2012, στην εξωτερική πλευρά του φακέλου θα αναγράφονται τα στοιχειά του συμμετέχοντος και το είδος για το οποίο συμμετέχει στο διαγωνισμό. Η προμήθεια θα ανατεθεί στον μειοδότη σύμφωνα με τις διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α (αρ. απ. Υπ.ΕΣ. 11389/93) και του Π.Δ. 28/1980 με απευθείας ανάθεση από τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.

Πληροφορίες και αντίγραφα τεύχους τεχνικών προδιαγραφών παρέχονται από το γραφείο προμηθειών της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.. Αρμόδιος: κ. Συμεωνίδης Ηρακλής, τηλ: 2381023101.

Το τεύχος τεχνικών προδιαγραφών διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση: edessacity.gr.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ρουμελιώτης Γεώργιος
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News