Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Παράνομη υλοτόμηση στη Δωροθέα Αλμωπίας

Καταγγελία αναγνώστη

Σήμερα διαπίστωσα ότι κάποιοι θρασύτατοι κατασκευαστές τελάρων και συναφών κατασκευών απο λεύκες, μπήκαν παράνομα - αυθαίρετα σε αγροτεμάχιό μου στη παραποτάμια περιοχή ( Μύλος Τριανταφύλλη ) και έκοψαν 12 λεύκες τις οποίες φρόντιζα να αναπτυχθούν εδώ πολλά χρόνια. (Βλέπε 2 φωτό)

Για την αναφορά μου στους κατασκευαστές είμαι σχεδόν βέβαιος αφου υπάρχουν μαρτυρίες και κάποιοι γνωρίζουν αλλα σιωπούν.

Φυσικά και θα γίνει η απαραίτητη καταγγελία αλλα...

...περιμένουμε και κάποιοι που ειναι αρμόδιοι για τα θέματα αυτά να φροντίζουν να μη συμβεί και σε άλλους το συγκεκριμένο γεγονός ( Δασαρχεία ,δασοφύλακες).

Ιωάννης Σαμαράς
Δωροθέα
 

2 σχόλια:

  1. Στα «πλατανάκια» να δεις τι γίνεται. Λεηλατούν τα πάντα. Αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, σε πολύ λίγα χρόνια θα θυμόμαστε το μέρος από τις φωτογραφίες. Κάτι αναφέρεις στο τέλος της καταγγελίας για δασαρχεία και δασοφύλακες. ... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου σ΄ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Ξερω ότι ειμαι φωνη βοώντος εν τη ερήμω αλλα αν δεν κανουμε κατι ν αλλαξει η κατάσταση σ αυτο το τόπο ,θα πάμε όλο και χειρότερα.
      Τα δέντρα αυτά τα μεγαλωσα με κοπο πολλων χρόνων και τα πονάω.Το ίδιο θα αισθανόταν ο καθένας σας αν του συνέβαινε αυτό.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News