Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Γ. Τζάτσης: «Η ανάπτυξη της Αλμωπίας περνάει μέσα από το Φράγμα της Καλής»


Φωτογραφία από τη Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης

Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νικολαίδη Κωνσταντίνο.

Στην τελευταία επιτροπή Δημοτικής Διαβούλευσης προτάθηκε το παραπάνω θέμα, αλλά δεν μπήκε στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προτείνω στη μελέτη που δημοπρατείται να υπάρχουν οι αναγκαίες ασφαλιστικές δικλείδες και να υπάρξει δημόσια διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς, αφού πρώτα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πιστεύω ότι η ορθολογική κατανομή των υδάτινων πόρων της περιοχής μας...

...μιας περιοχής που είναι ευλογημένη και πλούσια σε φυσικούς πόρους, να μην εξακολουθήσει να είναι σε μειονεκτική θέση ευελπιστώντας ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το όφελος του τόπου μας.

Τζάτσης Γεώργιος
Μέλος ΝΟΔΕ Πέλλας
Υπεύθυνος για την Αλμωπία
 

7 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΤΖΑΤΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to ergo prepei na ginei kai gia to kallo ths almwpias melethste ligo to thema!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to ergo prepei na ginei apo ta nera poy perisevoun apo tin almwpia gia to kalo tis almwpias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που εφταση η ΝΔ να εχει μελος ΝΟΔΕ τον τζατση...απο μικρος στο κομμα ειμαι απο το 80 εχω δει διαφορα..ποτε ομως τοση υποβαθμιση οσο τωρα με ατομα σαν αυτον τον αστοιχειωτο, ασχετο με την πολιτικη . στελεχη του καφενειου εχουν πια μεινει στο κομμα μιας και ολοι εμεις εχουμε αφησει στην τυχη του το κομμα στον νομο..τι να προτείνει το ατομο αυτο...στα βουλευτικα μια φουντουκιδου μια καρασμανης, στα δημοτικα μια ζερζης μια μπινος. στα νομαρχιακα μια σιβενας μια θοδωριδης....κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ τι ζορι τραβας (10.22) τι κανει ο Τζατσης? σημασια εχει εαν οι προτασεις που κανει ή οι προβληματισμοι του εχουν λογικη βαση για το καλο της Αλμωπιας, εκτος εαν εισαι απο αυτους που εχουν δωσει γη και υδωρ στους πονηρους Εδεσσαιους και Γιαννιτσιωτες για ενα πινακιο φακης. Μηπως ειχες βλεψεις και εσυ για την Νοδε? για κανα νοσοκομειο προεδρος μηπως? για καποιον δημοσιο οργανισμο?
    καποιοι ξεπουλησαν το χιονοδρομικο ....την κρανια...το φραγμα κλπ και οτι αλλο προλαβαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ 10.22, ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ!
    ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News