Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η «αιχμηρή» τοποθέτηση του Χρ. Μπίνου - «Η σκανδαλολογία τείνει να γίνει σκανδαλολαγνεία»

«Η Δημοτική Αρχή δεν είναι πλέον νέα, έχει το παρελθόν της»

«Αιχμηρός» ήταν στην τοποθέτησή του κατά τη Συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2012 ο Χρήστος Μπίνος.

Ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας αναφέρθηκε στον κύριο κορμό της ομιλίας του στον ένα χρόνο της Διοίκησης του Δήμου Αλμωπίας υπό τον Δημήτρη Πασόη. «Η Δημοτική Αρχή δεν είναι πλέον νέα, έχει το παρελθόν της», τόνισε ο κ. Μπίνος. Και συνέχισε λέγοντας πως «ο Δήμος μου θύμισε τοπίο στην ομίχλη».

Επίσης έθεσε και πάλι το ζήτημα του Δανεισμού του Δήμου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει. Με αφορμή μάλιστα την εισήγηση του Δημάρχου, είπε ότι «ο Δήμαρχος άνοιξε την κερκόπορτα της άμεσης προσφυγής του Δήμου σε δανεισμό για την αποφυγή των χειρότερων».

Στη συνέχεια μίλησε για τον ένα χρόνο της Δημοτικής Αρχής λέγοντας ότι...

...τον σπατάλησαν συζητώντας τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια. «Οι πολίτες δεν βλέπουν έργο. Εδώ και ένα χρόνο αυτά που είπατε για τα έργα είναι μόνο λόγια και αυτό γιατί καταγγέλλατε για όλα τους προηγούμενους. Η σκανδαλολογία τείνει να εξελιχθεί σε σκανδαλολαγνεία», κατέληξε ο Χρήστος Μπίνος.
 

8 σχόλια:

  1. «ο Δήμαρχος άνοιξε την κερκόπορτα της άμεσης προσφυγής του Δήμου σε δανεισμό για την αποφυγή των χειρότερων». Ανάγκη δανεισμού δεν προέκυψε τον τελευταίο χρόνο (αυτό το καταλαβαίνει και η γιαγιά μου η Ντίνα), τις κερκόπορτες σε εργολάβους και επιτήδειους άνοιξαν άλλοι και φρόντισαν τα "μαγειρέματα" να γίνουν μέσα στην ομίχλη για να μην δούμε την καταστροφή να έρχεται. Σκανδαλολαγνεία δεν υπάρχει, υπάρχει όμως ακόμη η δυσωδία σκανδάλων και εγκλημάτων των εξουσιολάγνων, που μπορεί να καταδίκασαν οι ψηφοφόροι πέρσι αλλά η μπόχα παραμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανικανοτητα του δημαρχου ειναι ξεκαθαρη...η δε διοικηση του μπινου αφησε το μεγαλυτερο εργο στον τοπο απο την εποχη της δημιουργιας του δημου αριδαιας και αυτο το ξερουν και οι πετρες...το θεμα ειναι γιατι τοση ανικανοτητα εχει γεμησει το σημερινο δημο και για να μην ξεχνιομαστε οι ιδιοι πρασινοι αφησαν καταχρεομενο τον δημο αριδαιας ας μην μας πουλατε τωρα σαν παρθενες αγνοτητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε ενα εργο δεν γινεται αναπτυξη μηδεν ανυπαρκτος ψευτοδημαρχος. Φοροι στους πολιτες, προβληματα που μενουν αλυτα και κυριως μηδενικο οραμα...απο εναν πολυ λιγο δημαρχο....κριμα μια 4ετια χαμενη σε δυσκολους καιρους ειναι μεγαλη πολυτελεια για τον τοπο μας που γεμισε ανεργα παιιδια...Αντιθετα εσεις στην νεα δημοτικη αρχη τακτοποιειτε μονο τα παιδια σας...βλεπε κανονιδη.πραγματικα κριμα δεν μας αξιζει αυτο το μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα και γενικο γραμματεα θα παρει ο Πασοησ.βρε να παρει οργη τοσο ανικανος ειναι;ειδικους συμβουλους πηρε,ειδικους γραμματεις πηρε,δικηγορους πηρε,"μπαστακες" δηλαδη συμπαραστατη πηρε τωρα θελει και γενικο γραμματεα.αληθεια μετα απο ολα αυτα τον δημαρχο τι τον θελουμε; και μετα σου λεει απο πανω "λεφτα δεν υπαρχουν". καλα ρε Πασοη ποσους θα βολεψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΑΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας σταματήσει ο γιος του Μπίνου να γράφει.. Μας έχει ζαλίσει τον έρωτα πια με τον πλέον αποτυχημένο Δήμαρχο που έχει περάσει ποτέ... O κόσμος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου κύριοι. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ston ii.59 φιλαρακι εγω δεν ψηφισα ποτε Μπινο. δεν ειμαι δεξιος,δεν ειμαι ουτε πρασινοσκουφιτσα,αλλα την οψη της πολης τησ Αριδαιας την αλλαξε η παρουσια του Μπινου στο δημο. ειναι πικρο να το καταπιεις,αλλα εγω το καταφερα. προσπαθησε το, αυτη ειναι η αληθεια. αρεσει δεν αρεσει ,πιστεψε με, δεν αλλαζει τιποτε αν το αρνησε.Αυτο ολοι μεσα τους το ομολογουν, ακομη και εσυ που τα γραφεις ολα αυτα.Καιρος να βρουμε καποιον που θα τον ξεπερασει.Αυτο τωρα πρεπει να κανουμε.Για ενα μονο κατηγορω τον Μπινο οτι πολυ αβιαστα αποφασισε να κανει δημαρχο εναν εφορα που μπερδευει τον δημο με την εφορια. τωρα αρχισαν να ζητανε και το ΣΔΟΕ να κανει γραφειο στο δημο για να διεκπεραιωνει την οικονομικη καθημερινοτητα,που αυτΟΙ δεν μπορουν.ΑΡΕ μΠΙΝΟ, ΜΑς ΤΟΥς ΦΟΡΤΩΣΕς. ηταν λαθος σου μεγαλο.ο ανθρωπος δεν μπορει,ειναι ακαταλληλος.θελει....αλλα δεν κανει,δεν μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?) ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ.
    Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News