Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γιάννης Γκλαβάκης υποψήφιος Βουλευτής με τη ΔΗ.ΣΥ.

Υποψήφιος Βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης

Εξέλιξη των τελευταίων ωρών!

Σύμφωνα με αποκλειστικές επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Aridaia News o πρώην Ευρωβουλευτής Γιάννης Γκλαβάκης θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Σύντομα αναμένεται...

...και η επίσημη ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας καθώς και η δήλωση του ίδιου του πρώην Ευρωβουλευτή.
 

14 σχόλια:

  1. Αν και ειμαι αλλου σου ευχομαι καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου φίλε και εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία αν και θεωρώ δύσκολο ως ακατόρθωτο να εκλεγείς εσύ και το κόμμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω πιστευω πως εσυ και η γενια σου κυρ γκλαβακη ειναι καιρος να κατσεις στο σπιτακι σου να φας τ συνταξουλα σου και να αφησεις ενα απο τα δυο παιδια σου να κανουν παιχνιδι.
    ειναι και τα δυο ικανοτερα εξυπνοτερα και δημοφηλεστερα απο εσενα.ασε που ο κοσμος θελει νεο αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άραξε Γιάννη, η Ντόρα δέν μας κάνει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΕΙΑ=ΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΕΙΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ! ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o giannis einai kai ikanos kai timios. kai ontws h thessalonikh tha ton timisei. kaneis den agiase ston topo tou. DYSTYXWS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ "ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ" ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΟΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τιμιος εργατικος, αλλα οι πολιτικη δεν νομιζω οτι του παει.Επρεπε να ασχοληθει ο γιος του Γιωργος, ο κοσμος θελει νεους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιαννακη προχωρα. ειμαστε κοντα σου και θα σε στηριξουμε σε αυτον τον δυσκολο αγωνα. γιατι εισαι ενασ απο αυτουσ που ξεχωριζουν μεσα στην σαπιλα του πολιτικου συστηματοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η Ν,Δ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παντα ειχα την απορια μεποια κριτηρια εγινε ευροβουλευτης?Μαλλον ειναι ο αγωνιστικοτερος των αγωνιστων τις Δεξιας στο Ν Πελλας, αυτος που ματωσε και ταδωσε ολα για το κομμα...ολοι οι αλλοιειστε απλα οδοντοκρεμες...για για δεξιουλιδες...Κοροιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξαιρετη οικογενια αλλα απο πολιτικη καλυτερα να απεχει.Γιαννη μου δεν εχεις να δωσεις κατι και το ξερεις, ασχολησου με τη δουλια σου και τα πολλη καλα παιδια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Είναι ένας ικανότατος και έξυπνος άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει. Είναι επαγγελματικά επιτυχημένος χωρίς αυτό να το έχει στηρίξει στην πολιτική. Αν στο ελληνικό κοινοβούλιο υπήρχαν κι άλλοι σαν τον Γιάννη Γκλαβάκη , δηλαδή τίμιοι, ξύπνιοι και άνθρωποι που ξέρουν να δουλεύουν ίσως στη χώρα μας να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.Δυστυχώς δεν θα είναι στην δική μας εκλογική περιφέρεια , αλλά θα τον στηρίξουμε όπως μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News