Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Έγιναν λιώμα οι Βρετανοί...

Εικόνες της ντροπής

Σαν τρελά έτρεχαν τα ασθενοφόρα του Λονδίνου για να... μαζέψουν τους μεθυσμένους Βρετανούς που υποδέχτηκαν το 2012 με ένα ποτήρι αλκοόλ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δέχτηκαν περισσότερες από 600 κλήσεις μέσα σε μία ώρα (τρεις φορές περισσότερες από μια φυσιολογική νύχτα) για μεθυσμένους, οι οποίοι κατάφεραν να γεμίσουν ένα ολόκληρο νοσοκομείο!

Η ώρα αιχμής ήταν μεταξύ 2-3 τα ξημερώματα, λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου χρόνου. Η αστυνομία συνέλαβε 77 ανθρώπους, οι οποίοι, σύμφωνα με τους αξιωματικούς, ήταν ιδιαίτερα... ευδιάθετοι!

«Έπρεπε να βάλουμε προτεραιότητα στα τηλεφωνήματα. Οι πιο σοβαρά τραυματισμένοι έπρεπε να μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο. Όσοι ήταν ελαφρά τραυματισμένοι δέχονταν συμβουλές μέσω τηλεφώνου» είπε ο υπεύθυνος των επιχειρήσεων John Hopson.
 










1 σχόλιο:

  1. zwa!!! pou mou bgalate kai reality show gia na koroidepsete thn Ellada!!!den koitate ta xalia sas re geloioi...

    ypanaptikoi, kompleksikoi, athlioi, souroblakes, katapiesmenoi komparsoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News